To je to što me zanima!

'Vidovitog Milana' Saudijci neće pogubiti ovaj petak

'Vidoviti Milan' proricao je budućnost i savjetovao na TV-u u S. Arabiji. Uhitila ga je policija. Trebali su mu odrubiti glavu u petak, no to su odgodili
Vidi originalni članak

Libanonac Ali Sabat (48), kojeg je sud u Saudijskoj Arabiji osudio na smrtnu kaznu odrubljivanjem glave zbog crne magije, dobio je privremenu odgodu smaknuća. Njegova odvjetnica May el-Khansa rekla je kako je saudijski premijer Saad Hariri urgirao za njega.
- Libanonski ministra pravosuđa javio mi je kako ga neće pogubiti u petak. Međutim, poslije ne znam što će biti. Ako ga ne ubiju ovaj petak, možda će slijedeći - rekla je odvjetnica. Iz Saudijske Arabije nema službene potvrde. Sabat je bio voditelj TV emisije u kojoj je proricao budućnost i davao savjete. Religiozna policija uhitila ga je 2008. godine. Odvjetnica je rekla kako je priznao samo zato jer su mu rekli kako će se moći vratiti u Libanon. Saudijci su pogubili Egipćanina 2007. godine koji je pomoću čarolije pokušao razvesti oženjeni par. U zemlji nema pravne definicije vračanja, ali su horoskopi i proricanje budućnosti proglašeni 'neislamskim'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • the Fata 02.04.2010.

    Ako je vidovit kako nije znao da će ga uhititi i osuditi na smrt, a ako to nije mogao ,,vidjeti,, onda nije vidovit pa ga ne bi trebali ni osuditi jer je ,,samo,, varalica a opet ako za takvo što osuđuju na smrt......

  • Curious 02.04.2010.

    @ glavonja, Libanon i Saudijska Arabija su dvije različite države...on je voditelj na TV Libanon a ta nekakva \"Vjerska policija\" ga je uhitila na hodočašću u Meku,e sad zamisli kako je razgranata ta mreža koja prati osobe koje žive stotinama kilometara daleko i hapsi ih kada uđu u SA.

  • user_44386 02.04.2010.

    kako ne znaju kada će ga pogubit, pa neka pitaju njega , on je vidovit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare