To je to što me zanima!

Vidovnjak je otišao u Portugal: Znam gdje je Maddie pokopana

Madeleine McCann, podsjetimo, nestala je 2007. godine tijekom obiteljskog ljetovanja u regiji Algarve u Portugalu. Michael Schneider tvrdi da je ona mrtva
Vidi originalni članak

Michael Schneider (43) iz Siegburga u Njemačkoj koji kaže da je vidovit tvrdi da je Madeleine McCann mrtva te je navodno otišao u Portugal kako bi iskopao njezino tijelo, piše Berliner Kurier.  

Schneider je 6. prosinca počeo tvrditi kako zna gdje je Britanka pokopana. Kaže da je njezin grob u blizini mjesta Albufeira u Portugalu. 

Suzio sam mjesto gdje se ona nalazi na 30 do 40 metara. Na samom mjestu ću znati puno više, kaže Michael

- Suzio sam mjesto gdje se ona nalazi na 30 do 40 metara. Na samom mjestu ću znati puno više - kaže Michael. Na pitanje što će biti ako ne nađe tijelo djevojčice, kaže:

- Svjestan sam da je to rizik, ali mislim da je vrijedan toga - kaže Michael. Dodaje kako će najprije meditirati, a onda uz pomoć pasa za potragu i portugalske policije pronaći i iskopati njezine ostatke. 

Madeleine „Maddie“ McCann, podsjetimo, nestala je 2007. godine tijekom obiteljskog ljetovanja u regiji Algarve u Portugalu odnosno oko 40 kilometara od Albufeira.  

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ariani 04.01.2014.

    ako su to učinili obični lopovi i ako su u panici uzele curicu, mogli su je negdje ostaviti, ne i ubiti, što im je malena bila kriva....to nisu ljudi, to su zvijeri koji nisu vrijedni da žive, na ovome Planetu...

  • Mél.C.B.🌼 19.12.2013.

    vise su stvarnoooo dosadili s tom malom, postala je veca zvijezda od bibera, pa koliko ima druge nestale dice, pa ni ne moramo ici daleko,..ko za njih pita i ko njima daje medijski prosto?

  • Zmar116 19.12.2013.

    Nema šanse...Sve su to umne pretpostavke ili nabacane slike zbrda zdola...U Indiji su neki 90-tih "vidjeli" New York u dimu i prašini..Pa su razglasili da će meteor jednog dana pasti na grad..O avionima zabušenim u tornjeve nitko nije ni sanjao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare