To je to što me zanima!

Vijeće za građanski nadzor izabralo sina Ljilje Vokić

Ranko Ostojić (SDP) smatra kako bi netko drugi trebao biti u Vijeću za građanski nadzor jer Stjepan Vokić radi kao odvjetnik i član je HDZ-a
Vidi originalni članak

Vijeće za građanski nadzor tajnih službi dobilo je novog člana, Stjepana Vokića, kojeg je izabrao saborski Odbor za nacionalnu sigurnost. Vokić je sin bivše ministrice obrazovanja Ljilje Vokić, a njegovom imenovanju usprotivio se Ranko Ostojić (SDP).
- S obzirom da je on član HDZ-a, radi kao odvjetnik i brani pripadnike sigurnosno-obavještajne agencije to su razlozi zbog kojih bi bilo puno bolje da neko drugi bude u Vijeću za građanski nadzor - rekao je Ostojić. Smatra i da je Odbor trebao raspravljati i o sigurnosnim provjerama kandidata. Kandidati koji su ušli u uži izbor prošli su provjeru. Ostojić je upozorio kako nitko od kandidata nije pravomoćno osuđen, ali je u postupku provjere bio naveden veći broj kaznenih i prekršajnih prijava. Smatra da su to stvari koje bi trebalo raspraviti u razgovoru. Nije želio reći o kojim je kandidatima riječ.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • stari mudrac 26.05.2010.

    a gle minusa ! nisam znao da ta djeca iz \"društveno poželjnih obitelji\" tako dobro kotiraju u hrvata. sorry,djeco ! ! !

  • nicijisin49 26.05.2010.

    Vokicka je ona ministarka koja je preko medija porucila da etnicki srpski prosvjetari ne mogu djeci predavati hrvatsku knjizevnost. Ako jabuka ne pada daleko od stabla ZNA se gdje smo. Podobni sinovi na sve strane, Gacesic Livakovic, Kosor itd.

  • The Prophet 26.05.2010.

    Hm,kolko se sjećam, Ljilja Vokić je sredila besplatno knjige đacima.A valjda je i taj njezin sin takav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare