To je to što me zanima!

Vijeće za nacionalnu sigurnost: Sjednica danas na Pantovčaku

Predsjednica i premijer ranije ovoga tjedna dogovorili su da se sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost održi na temu brojnih problema u državi, od kojiih je jedan i stanje oko Agrokora, odnosno afera Hotmail
Vidi originalni članak

Sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost održat će se u ponedjeljak u 9.30 sati na Pantovčaku. Predsjednica i premijer ranije ovoga tjedna dogovorili su da se sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost održi na temu brojnih problema u državi, od kojiih je jedan i stanje oko Agrokora, odnosno afera Hotmail.

Iz Ureda predsjednice napominju kako fotografi i snimatelji mogu snimiti početak sastanka nakon kojeg će biti objavljeno priopćenje.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • LANA555 28.05.2018.

    Hahahahaha oni su imali sastanak u vezi meljova da kako to da je izcurio taj lupovluk vanka .Kak to da su novinari otkrili taj lupovluk . Je je lupovluk nesmiju znat građani bez obzira što filaju kase i đepove nihove .Koi cirkus .

  • Christal 28.05.2018.

    Kolinda kraljica Hrvatske

  • Zmar116 28.05.2018.

    Nakon što smo se ovih mjesec dana suoćili sa istinom kako funkcionira ortački kapitalizam u Hrvatskoj,gospoda se moraju dogovoriti kakvu nam sada novu priću budu prodavali...To je jedina bit ovih sastajanja...Zadržati se i dalje čvrsto na vlasti i ovčice i dalje što duže držati u totalnoj pokornosti..Prvaci u propagandi i spinovima,ali rezultat svega toga je totalna suprotnost od onoga što nam pričaju..Rezultat cijele ove priće, je totalna rasprodaja Hrvatske strancima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare