To je to što me zanima!

Vijećnik se naklonio Kalmeti te mu darovao WC papir i slavinu

Vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša htio je zapravo ukazati na činjenicu da grad sa 600.000 kn financira spomenik belafuskoj ženi sa slavinom. Kalmeti se svidio dar
Vidi originalni članak

Sjednica zadarskog Gradskog vijeća na kojoj se odlučivalo o ovogodišnjim laureatima u povodu Dana grada ipak je prošla uz performans vijećnika Akcije mladih Ante Rubeše. 

Osim sto se ispričao za izgred na zadnjoj sjednici vijeća, imao je i prigodan dar za gradonačelnika Božidara Kalmetu. Kleknuo je pred njega i ostavio slavinu i toaletni papir.

- To kad dođete na Belafuzu da možete upotrijebiti jer tamo ljudi još nemaju kanalizaciju, rekao je Rubeša. Htio je zapravo ukazati na činjenicu da Grad sa 600.000 kuna financira spomenik belafuskoj ženi sa slavinom. 

- Taj performans mi je zapravo dobro došao jer upravo na tom području najviše radimo što se tiče odvodnje. Radovi u tom mjesnom odboru upravo su u tijeku, odgovorio je Kalmeta. Dodao je da spomenik grade jer to traže žitelji Belafuze, kao spomen na neka bivša vremena.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • jožek2 15.11.2014.

    Pa dokle će ovaj Kalmeta prkositi i Zadru i Hrvatskoj , jer njegovih afera je previše čak više nego bandićevih barem onih koje su bile objavljene u tisku , govori se po Zadru da Uskok i Dorh već mjesecima skupljaju dokaze, samo da onda ne ispadne opet političko uhičenje?

  • NoelleAllemand 14.11.2014.

    hahahahahahahahahahahahaha nije lose

  • zeus faber 14.11.2014.

    Ma koja sramota. Rade lakrdiju od legitimnog izabranog gradonačelnika. Zašto im smeta jedan uspješan gradonačelnik koji je cijeli svoj politički život podredio boljitku svog grada i svoje domovine. Jel zato što je Hrvat? Danas je izgleda teško biti Hrvatom i vjernikom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare