To je to što me zanima!

Vijesti 24sata news televizije emitirane su uživo iz studija

Podne za pamćenje: Da, imamo prave vijesti. Jako sam emotivno proživljavala cijeli projekt. Gorjela sam za svaki prilog, rekla je urednica i voditeljica Nensi Blažević
Vidi originalni članak

Ulazili smo u svemirski brod i pitali se: ‘Hoćemo li dotaknuti zvijezde?’. I evo nas, mala ekipa napravila je velik korak. Ponosan sam, rekao je Tihomir Ladišić, glavni urednik 24sata news televizije, jedine takve u Hrvatskoj. Gledatelji MAXtv-a i B.neta mogli su u podne prvi put pogledati vijesti uživo iz studija 24sata news televizije u Oreškovićevoj ulici u Zagrebu. Voditeljica Nensi Blažević ugostila je profesora Ivana Grdešića s Fakulteta političkih znanosti i “pretresla” s njim objavu povjerljivih američkih dokumenata na internet-stranici Wikileaks. Gost u studiju bio je i bivši nogometaš Joško Jeličić. Komentirao je izbor novog šefa HNS-a te derbi španjolskih klubova Barcelone i Reala.

 - Jako sam emotivno proživljavala cijeli projekt. Gorjela sam za svaki prilog i ispalo je odlično. Prvi smo govorili o aktualnim zbivanjima i bili smo autentični. Drago mi je što su svi koji su gledali pozitivno reagirali. Da, imamo prave vijesti - rekla je urednica Nensi Blažević.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Megablaster 29.11.2010.

    Svaka vam čast!!!Napokon VIJESTI,a ne prepričavanje drugih medija!!! 24sata počeli na najmanjem formatu dnevnih novina,k`o da je jučer bilo...a vid` ih sad!!!Nensi i ekipi čestitam i želim još puno napretka,u koji ne sumnjam uz ovako sposobne ljude i ekipu!!!

  • walkerOs 29.11.2010.

    Bravo Nensi i cijeloj ekipi - baš su mi nedostajale vijeti u podne - hrt vijesti negledam godinama, samo šport i latinicu - stvarno 5+ svima !!!

  • zed_zed 29.11.2010.

    čestitke ekipi - još jedan udarac i to poprilični hrt-u. hrt kao da je prespavao ovih 5-6 godina. dovoljno je pogledati njihove web stranice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare