To je to što me zanima!

Janukovič opoziciju okrivio za "očiti gubitak pokrajine Krim"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Viktor Janukovič kaže kako njegov mandat nije završio u skladu sa ukrajinskim ustavom, što je "potpuno neprihvatljivo". Dodao je i da Ukrajinom vladaju ekstremisti
Vidi originalni članak

Svrgnuti ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič u utorak se obratio javnosti te je okrivio opoziciju za "očiti gubitak" Krima. Istaknuo je i kako su predsjednički izbori, koji će se 25. svibnja održati u Ukrajini, potpuno suprotni zakonima, javlja Fox.

Viktor Janukovič kaže kako njegov mandat nije završio u skladu sa ukrajinskim ustavom, što je "potpuno neprihvatljivo". Dodao je i da Ukrajinom trenutačno vladaju ekstremisti.

Janukovič je konferenciju za novinare održao u ruskom gradu Rostovu na Donu. Bivši čelnik Ukrajine u Rusiji je već nekoliko tjedana. Iz Kijeva je otišao 22. veljače, tj. tjedan dana nakon što su izbili prosvjedi u toj zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Obrtnik3012 11.03.2014.

    Jesmo li putem izgubili kvačice iz našeg jezika ?

  • bandido 11.03.2014.

    janukovic je vec proslost, triba jos samo putinu da bi se domoga juga i jugoistoka ukrajine, koji su isto povisno ruski, a ne samo krim. u crnon moru od danas postoji novisna poluotocka drzava krim. krimska vlada ima i svoju ustrojenu vojsku i policiju koji nadziru vanjske granice krima. krimska vojska je puno mocnija od nase hrvatske. tako da krimljani moru bit na miru i spavat mirnin snon.

  • chill27 11.03.2014.

    kako te ruske vlasti na cudan nacin razmisljaju koda su sudci,porota,odvjetnici u jednom hehe tipicna komunisticka isticanja di narod nema apsolutno sta drugo rec nes se samo slozit s kremljom il u suprotnom naravno u zatvor kao svi putinovi suparnici heeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare