To je to što me zanima!

Najavio rješenja za dugove i dodao: Možda ćemo morati više izdvajati iz plaća za zdravstvo

Ministarstvo zdravstva djeluje u okviru svog proračuna i ne može riješiti problem bez Vlade i ministarstva financija. Imamo određeno rješenje u pogledu ubrzanog proračunskog transfera koji ćemo predstaviti sutra...
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Vili Beroš održao je konferenciju za medije nakon što je najveća hrvatska veledrogerija Medika zbog visokih dugova obustavila isporuku lijekova bolnicama u Hrvatskoj.

- Imamo određeno utemeljenje za rješavanje tog problema u ovom trenutku. Ministarstvo zdravstva djeluje u okviru svog proračuna i ne može riješiti problem bez Vlade i ministarstva financija. Imamo određeno rješenje u pogledu ubrzanog proračunskog transfera koji ćemo predstaviti sutra na sastanku - rekao je Beroš.

Na pitanje novinara o slučaju 'Medika' odgovorio je da se takve stvari ne rješavaju telefonom. Rekao je i kako se radi o kratkoročnom rješenju za par mjeseci, piše Jutarnji List.

- Mogao bi se povećati stupanj izdvajanja iz naših plaća - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 403

  • 30.03.2021.

    Znate onaj vic o kradezeovcima. Pita kradezeovac kradezeovca jesmo li dosta pokrali na što će ovaj njemu "ne znam, imam toliko nekretnina da ih ni sam ne znam pobrojati"

  • 30.03.2021.

    Muljaže u javnoj nabavi, zastarjele energetski skupe bolnice, donacije za bolnice u susjednoj državi BiH. Prvo se sa time pozabavite, a ne odmah po plaći radnika. Da ne spominjem koliko se daje crkvi.

  • VilaVelebita2001 30.03.2021.

    S obzirom na situaciju logicno je povecanje doprinosa iz placa za zdravstvo! Kukati da se nema ili da ne treba je smijesno. Pitaj amerikance posto je zdravstvena usluga. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare