To je to što me zanima!

Vinka Bajrovića Capu su na sjednici isključili iz SDP-a

Bajrović je prekršio statut stranke tako što je nedavno javno podupirao splitsku dogradonačelnicu Anđelku Visković, bivšu članicu HGS-a Željka Keruma
Vidi originalni članak

Vinka Bajrovića Capu isključili su u nedjelju navečer iz splitskog SDP-a na sjednici Gradskog odbora zbog povrede stranačkog statuta stranke. Bajrović je prekršio statut stranke tako što je nedavno javno podupirao splitsku dogradonačelnicu Anđelku Visković, bivšu članicu HGS-a Željka Keruma, koja se ima namjeru kandidirati za gradonačelnicu Splita na predstojećim lokalnim izborima.

Izjavio je kako bi Visković bila bolji kandidat od SDP-ovog Ive Baldasara, kojem je zamjerio i da je tijekom Domovinskog rata bio u Italiji. Slobodna Dalmacija javlja kako je Bajrović rekao da nije isključen iz SDP-a, nego iz opakog društva s Bačvica na čelu s Marinom Jurjevićem. Dodao je kako ne zna hoće li se žaliti na tu odluku. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • vekavac 18.12.2012.

    Žao mi je gospodine Viskoviću što pobijeliste a ništa ne naučiste i opet vas prevedoše žedna preko vode.U pravu ste što se tiče gospođe Anđelke i kandidata SDP-ea ali za vaše mišljenje nisu smjeli čuti vaši , naime DUBOKA konspiracija druže.

  • ilmare 18.12.2012.

    Nije mi žao što su ga izbacili samo zbog toga što je protežirao jednu takvu kao što je Visković,koja je do jučer radila kako je gazda Kerum naređivao,I onda mu okrenula leđa,jer je Kerum otpustio njezinog supruga. I takvu on preporuča???

  • nijemebrige 17.12.2012.

    ovo je žalosno, čovjek je prvo uopće nije podržao u ime SDP, nego osobno javno i sada je izbačen- ovako ispada da je HDZ veća demokratska stranka od ovih- Prgomet tamo napada Karamarka i ne izbacuje ga se

Komentiraj...
Vidi sve komentare