To je to što me zanima!

Vinko Mladineo u istražnom zatvoru ostaje još mjesec dana

Mladineu je po drugi puta produžen pritvor zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. Njegov odvjetnik Milenko Umičević najavio je kako će se žaliti na ovu odluku suda
Vidi originalni članak

Istražni sudac Krešimir Devčić je direktoru Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinku Mladineu za mjesec dana produžio istražni zatvor, javlja HRT. Produženje istražnog zatvora, u kojemu je Mladineo od studenog, tražio je USKOK zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Mladineov odvjetnik Milenko Umičević rekao je kako će se žaliti na ovu odluku jer nije opravdana sumnja da će njegov branjenik utjecati na svjedoke koje sud još nije ispitao. 

Vinko Mladineo je u istražnom zatvoru od 22. studenog prošle godine. Uhitili su ga zbog sumnje da je s Fimi medijom  Nevenke Jurak sklapao ugovore i tako uzimao novac iz Fonda za koji je bio nadležan. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • royalsense 20.01.2011.

    Posao za ozbiljne!!! Ukoliko ovdje postoji itko imalo ambciozan, želi raditi i zaraditi neka pogleda sljedeći link: https://royalsense.hr/ pa ako je zaineresiran, neka se javi na royalsense.posao@gmail.com za detaljniji info. Stvar je ozbiljna, prednost zg.

  • afrikanac 20.01.2011.

    Pošaljite mu i Dropulićku da mu pravi društvo... Šta se čeka? EU je jasno rekla da promatra procese ...

  • Levonda 20.01.2011.

    otići će on u mirovinu i to dobru i dobiće veeeeliku otpremninu , ni dlaka sa glave neće mu pofalit......

Komentiraj...
Vidi sve komentare