To je to što me zanima!

Vinkovci: Masturbirao pred djecom na kupalištu Banja

Muškarca (53) su kupači već i ranije viđali. Uvijek je dolazio biciklom, skrivao se u grmlju i gledao. Policija ga je privela i ubrzo pustila na slobodu
Vidi originalni članak

Roditelji djece koja su se kupala na vinkovačkom kupalištu Banja policiji su prijavili Vinkovčanina (53) koji je, gledajući djecu, masturbirao ne mareći za zaprepaštene poglede nekolicine odraslih koji su ga vidjeli.
- Skinuo se i masturbirao kao da nas nema! Srećom pa to djeca nisu primijetila. Pozvali su policiju i oni su brzo došli i uhitili ga - priča svjedokinja događaja na kupalištu, inače omiljenom izletištu Vinkovčana gdje obično bude i puno djece. Nastranog muškarca primijetili su i drugi kupači jer je on danima obilazio Banju.
- Ne poznajem ga ali sam primijetio da svaki dan dođe biciklom i ne odvaja se od njega. Stane na plažu i samo promatra; pomakne se pa opet gleda. Moja ga je unuka vidjela da se skriva u grmlju. Toga dana ja nisam vidio kada se skinuo jer je bio dalje od mene. Samo sam vidio kada ga je policija odvela. Sada svi znamo kako izgleda pa neka dođe opet ako se usudi - rekao je jedan kupač.
- Protiv 53-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog za prijavu za remećenje javnog reda i mira. Nakon što smo ga saslušali morali smo ga pustiti. On je, inače, neoženjen i nema djece. Nije do sada prijavljivan za slična djela, ali ako to ponovi, dobit će strožu kaznu. Nemamo dokaza da je pedofil - kažu u vinkovačkoj policiji.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mrbajo 11.07.2008.

    reži jaja i uz buksu

  • tajnamoja 11.07.2008.

    Što bi ja to istetovirala, nema šanse da bi više obrisao riječ osuđeni pedofil sa kože.

  • Crodado001 11.07.2008.

    Ja jednostavno ne mogu vjerovat da ga netko od očevidaca nije pretukao na licu mjesta... Znam da ja bih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare