To je to što me zanima!

Vinković psa i mačku unio u svoju imovinsku karticu

Osebujni zastupnik Zoran Vinković postao je poznat nakon što se na njega izvikao HDZ-ovac Niko Rebić (55) rekavši mu: "Ajde sidi, budalo”
Vidi originalni članak

U imovinskoj kartici SDP-ova Zorana Vinkovića navedeno je nekoliko “neprocjenjivih” dragocjenosti. To su “mačak Blento, obični domaći” te “pas Šime, obični avlijaner”. No to nije sve.
- Ja sam u imovinskoj kartici, osim Blente i Šime, naveo mačku Miki, čija je vrijednost neprocjenjiva, kao i automobil Yugo 55 - kaže Vinković, inače gradonačelnik Đakova. Ovo navođenje “neprocjenjivih dragocjenosti” nije, međutim, samo puka zabava nego i Vinkovićev pokušaj skretanja pozornosti na apsurdnost i nefunkcionalnost Povjerenstva za sukob interesa te imovinskih kartica kao uglavnom beskorisne institucije. Vinković je vrlo brižno registrirao promjenu svoga imovinskog stanja kad je kupio moped vrijedan 3900 kuna.
- Nemam Rolex niti sam prijavio stan od 40 četvornih metara iako imam vilu, što je sve moguće s ovakvim Povjerenstvom - kaže Vinković, fanatični ljubitelj Jamesa Bonda. Vinkovićev telefon završava brojevima 007, a melodija koju čujete kad taj broj i dobijete je “Svetinja” njegova saborskoga kolege iz HDZ-a Miroslava Škore. “Bond, James Bond je na zadatku, nazovite kasnije”, kaže Vinkovićeva telefonska sekretarica.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zorana1511 05.11.2009.

    .....,zbog ovakvog \"gospodina\" sa saborskom lisnicom trebali bismo uvesti temeljnu izmjenu Ustava RH,te uvesti: Stupove srama; Fiksne ogrlice za satelitsko praćenje i ostalo. Ne bih komentirala razloge ovakvog iznošenja,ali sam uvjerena da dotična osoba jako dobro zna o čemu se tu zapravo radi,ujedno se nadam da ipak postoje zrcala na ovome svijetu u koja se moze pogledadi pa makar i ona koja obicno nalazimo po cikusima da daju makar i \"iskrivljenu\"sliku stvarnosti, te da barem tu osobu sa druge strane moze pozdraviti gledajući je u oči !

  • krizantema 17.01.2008.

    ma svaka cast.kad sanader nije znao gdje bi upisao satove,neka si ti blentu i simu znao upisat.a i istina je.covjek odrzava obecanja.

  • evica 16.01.2008.

    iako ga jako malo poznjem ali mogu sa sigurnoscu reci da je ok covjek ne zato sto je moj gradolnacenik nego zato sto je covjek jer kada mi je bila potrebna pomoc nije okljevao ni sekunde i dao je sto je obecao dok kod drugih vrjedi OBECANJE LUDO RADOVANJE

Komentiraj...
Vidi sve komentare