To je to što me zanima!

Vir: Mladiću (15) slomio kosti lica, kamenom mu napao i oca

Mladić (16) na Viru je teško ozlijedio dječaka (15), a potom je napao i njegova oca koji ga je htio zadržati. U Zadru su dva muškarca napala maloljetnike i istukli ih
Vidi originalni članak

Muškarac (41) kupao se u nedjelju oko 17 sati u moru u kvartu Pedinka na Viru. Vidio je 16-godišnjaka kako mu tuče sina (15) na obali. Slomio mu je kosti lica udarcem koljena u glavu. Otac je izjurio iz mora i zgrabio mladića kako bi ga zadržao do dolaska policije. No 16-godišnjak se opirao. Naguravali su se i pali su na tlo. Mladić je dohvatio kamen i udario muškarca u glavu. On je vratio mladiću, udarivši ga šakom u glavu. Lakše ga je ozlijedio. Obojica su dobili kaznene prijave, iako je po zakonu svaki građanin ovlašten zadržati počinitelja do dolaska policije.

Iste večeri oko 22 sata dvojica nepoznatih muškaraca napala su dvojicu 16-godišnjaka. Istukli su ih ispred stambene zgrade u Ulici Antuna Barca u Zadru. Jednog su teško ozlijedili udarcem u glavu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • morenocro 08.08.2011.

    Što južnije to tužnije!!! Ništa novoga na balkanu!!!!!!

  • štemer22 08.08.2011.

    u našoj "pravednoj" državi otac ce dobiti kaznenu prijavu,zbog nanošenja ozljeda,tek ce ga na sudu pitati kako je do toga došlo,imam isto iskustvo,napadnut sam,i dobim udarac bez povoda,slomljen mi je nos,no on je bio mušterija na hitnom prijemu kirurgije pa se sad povlačim po sudu,to je moguče samo u RH,kod nas ti je praktički isto dal napadneš nekog iz čiste dosade ili braniš goli zivot,našu "miliciju" i pravosuđe to ne zanima...

  • 08.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare