To je to što me zanima!

Čakovec: U frontalnom sudaru dva auta ozlijeđeno više osoba

Direktno su se sudarila dva osobna vozila u kojima je stradalo više putnika koji su vozilima Hitne prebačeni u županijsku bolnicu Čakovec. Promet je zaustavljen...
Vidi originalni članak

U subotu ujutro oko 6 sati dogodila se prometna nesreća u Pušćinama kod ČakovcaDirektno su se sudarila dva osobna vozila u kojima je stradalo više putnika koji su vozilima Hitne pomoći prebačeni u županijsku bolnicu Čakovec. 

Neslužbeno se doznaje da je jedan od vozača zaspao i direktno se zabio u drugi.

Zbog očevida je državna cesta D3 Čakovec-Varaždin bila je zatvorena za sva vozila, a promet je ponovno normaliziran u 8.20 sati.

Nesreća u Koprivnici

U subotu je došlo do još jedne prometne nesreće, ovaj put u Koprivnici. Oko 10 sati na Varaždinskoj cesti u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta "Močilska klet" sudarila su se dva osobna automobila. Jedna osoba je ozlijeđena i prevezena u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Galeb i ja 30.05.2015.

    Sreca pa nema zrtava,a on neka drugi puta spava u krevetu a ne u autu dok vozi.

  • KokoT 30.05.2015.

    Jedan zaspao...ako spavaš cijelu noć,onda ujutro sigurno ne zaspiš za volanom.pretpostavljam da su i promili odigrali važnu ulogu,pošto se cijelu noć lumpalo.

  • cassini 30.05.2015.

    ravna cesta...stoja na sat...mobitel ili radio i eto...treba se postaviti pitanje TKO je kriv i sucki ga goniti cijeli život!

Komentiraj...
Vidi sve komentare