To je to što me zanima!

Više mu ne daju da se kladi, jer je svaki put dobivao okladu...

Velika Britanija: Richard Saul, bivši nastavnik matematike, razvio je sustav s kojim dobije okladu svaki put. Kladionice više ne žele uzimati njegove oklade, a Saul smatra da to nije pošteno
Vidi originalni članak

Britanac Richard Saul više se ne smije kladiti jer osvojio previše. Kladionice u Camden Townu više ne žele primati njegove oklade. Ovaj bivši nastavnik matematike tvrdi da je razvio "savršeni sustav klađenja" koji mu omogućuje da svaki put dobije okladu bez ikakvog rizika.

Kladionice Paddy Power potvrdile su za Camden New Journal kako više neće uzimati Saulove oklade jer je jednostavno "on predobar". Saul kaže da je u tri godine osvojio desetke tisuća funti, ali zadnjih nekoliko tjedana samo ga jedna kladionica u  Camden Townu nije odbila.  

- Ne žele uzimati moje oklade jer stalno dobivam. Čim dođem u kladionicu, počnu zvati nekoga na telefon i nakon dvije minute mi kažu da se ne mogu kod njih kladiti. Imam i online račun, ali niti tamo mi ne žele prihvatiti oklade - kaže Saul. On se uglavnom kladio u konjskim utrkama, a kaže da mu treba oko 20 minuta da složi ispravnu kombinaciju. Tvrdi kako prema svojem sistemu nikada ne gubi, ali niti ne osvaja previše.
- Najviše što sam odjednom osvojio bilo je 600 funti (oko 5160 kuna) od 4000 uloga (oko 34.400 kuna) - kaže Saul. 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Marinistina28 20.11.2016.

    Majke mi nek složi bilo tko listic i bok

  • grordže 19.11.2016.

    I treba tako

  • dadoccc 19.11.2016.

    mislio sam od takvog naslova,čovjek doveo kladionice na prosjački štap.digao milijune funti,a ono tamo sića,toliko zoka potroši na večeru sa drugovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare