To je to što me zanima!

Više od 50 požara na području BIH: Vatrogasac teže ozlijeđen

Vatrogasac je ozlijeđen za vrijeme gašenja šume i niskog raslinja u mjestu Dubravici u Čapljini te je zadobio dvostruki prijelom ruke
Vidi originalni članak

Jedan je vatrogasac zadobio teže ozljede prigodom intervencije na području Čapljine, priopćili su u ponedjeljak iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije sa sjedištem u Mostaru, u kojoj je tijekom vikenda izbilo više od 50 šumskih požara.

Vatrogasac je ozlijeđen za vrijeme gašenja šume i niskog raslinja u mjestu Dubravici u Čapljini. Zadobio je dvostruki prijelom ruke. Po riječima zapovjednika vatrogasne postrojbe Mate Jurkovića zdravstveno stanje ozlijeđenog gasitelja je dobro, no prijelomi ruke su iznimno teški.

U ovome gradu na jugu BiH zabilježeno je 20-tak požara koji su uglavnom rezultat proljetnih radova priprema za poljoprivredne aktivnosti. Ukupno je u županiji sa sjedištem u Mostaru bilo 50 požara. U čapljinskome naselju Ada je izgorio jedan plastenik, te više košnica pčela, izvijestili su iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare