To je to što me zanima!

Visia Croatica daje odgovore: Zašto je važan Imunološki?

Građanska inicijativa Visia Croatica objašnjava sve o vrijednosti Imunološkog zavoda i njenu modelu spašavanja u utorak u posebnom prilogu uz 24sata
Vidi originalni članak

Koliko je Imunološki zavod važan za domaće zdravstvo i zašto je ipak prepušten propadanju, samo sutra uz 24sata, Večernji list i Poslovni dnevnik donosimo prilog građanske inicijative Visia Croatica s odgovorima na ova pitanja.

Doznajte zbog kojih je proizvoda Imunološkog Hrvatska najbolja u svijetu, zašto su mnogi bacili oko na proizvodnju u Rockfellerovoj i postoji li još nade za spas.

- S najvećim novinskim izdanjem u Hrvatskoj i s dva milijuna primjeraka novina, odlučili smo približiti svakoj obitelji model spasa Imunološkog zavoda koji nudi Visia Croatica. Novine su jedini medij u kojem možemo detaljno objasniti tako važnu i složenu stvar. Cilj nam je da svaka obitelj sudjeluje u spasu Imunološkog zavoda i upravo zato je najmanji ulog postavljan na stotinu kuna. To je prihvatljivo najvećem broju građana i jedino brojnost svih nas ulagača, jamstvo je da će Imunološki zavod opstati i trajno ostati u rukama građana. Druga alternativa je vjerojatno stečaj Zavoda - kaže Đuro Lubura, urednik novina Visia Croatica i jedan od pokretača građanske inicijative Visia Croatica. 

U prilogu o Imunološkom zavodu kroz razgovore s liječnicima, profesorima, stručnjacima, braniteljima, aktivistima i drugim uglednicima otkrivamo vrijednost proizvodnje koju Imunološki ima ili ju je nekad imao.

- Imunološki zavod sad više nema vremena i ako u ovakvom statusu dočeka idući mjesec, otići će u stečaj po sili novog stečajnog zakona koji stupa na snagu 1. srpnja. Dogodi li se to, netko će za njegovu propast morati preuzeti odgovornost pred građanima koji nude rješenje - kaže Lubura.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • jo2hn8ny 02.06.2015.

    Dovoljno je samo reči da Imunološki spada u sferu nacionalne sigurnosti, te da ni jedna zemlja u svijetu ne radi ovo što rade ovi SKOJ-evci s Imunološkim.

  • nikica123 02.06.2015.

    Odličan model! Još nisam dìo te priče, ali ću sigurno biti. Svaka čast onima koji su se sjetili ovog modela.

  • nikluk20 01.06.2015.

    reklama!!!!.....todorić i kompanija se kriju iza cijele priče...imunološki treba ostati državna tvrtka!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare