To je to što me zanima!

Visio na kranu četiri sata, pa sišao i otišao na kavu

Policija je oko 5 ujutro dobila dojavu da muškarac sjedi na dizalici viskoj oko 30 metara. Do 9 sati su ga nagovarili da siđe, a on je izvodio 'akrobacije'
Vidi originalni članak

Slučajna prolaznica nazvala je u srijedu u 5.10 sati dugorešku policiju. Uspaničenim glasom rekla je da na kranu dizalice, ispod motela Roganac u Dugoj Resi, stoji muškarac. Prema njezinim riječima, čovjek je samo vikao: “Samo još danas u vašem gradu! Cirkus Colorado!”.  Podnožje krana odmah su okupirali policija, Hitna pomoć i vatrogasci, koji su napuhali jastuk u slučaju da čovjek skoči. Doznali smo da je riječ o Tihomiru Peruniću (38), koji živi u kući stotinjak metara dalje. Policajka je počela pregovarati s njim. No unatoč vještim nagovaranjima i molbama, Tihomir je šetao kranom i izvodio ekshibicije. Govorio je da ne želi skočiti na zračni jastuk, a da je šteta i novoga krova ispod kuće nad kojom je visio te da neće sići dok ne bude sunca. Ništa nije tražio, nije se žalio niti govorio da mu itko treba. U 8.45 sati tražio je da se svi maknu, sišao je s krana i s prijateljima, policijom i hitnom otišao na kavu, kako su se dogovorili dok su pregovarali.
- Muškarca smo smjestili u bolnicu u Karlovac. Policija će pokušati utvrditi uzroke njegova ponašanja te odrediti hoćemo li ga prijaviti - rekla je Tanja Petrić iz karlovačke policije. Iako nije bila prijetnja samoubojstvom, a vjerojatno ni prvotravanjska šala, Petrunić je u najmanju ruku remetio javni red i mir - obustavio je radove na građevini, pokrenuo policiju, vatrogasce i Hitnu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • vilhelm 02.04.2009.

    Šteta da ga nezaposli montažna firma,visinci su uvjek imali dobre plače.NJemu ako je ovo vidio SANADER sigurno nebi smanjivao plaču.

  • maštrapan 02.04.2009.

    Laff je teško bolestan!! Ima toga na sve strane.

  • bembo 02.04.2009.

    koji liuđak majki mi..ja bi ga pustio jooj ko ga j...

Komentiraj...
Vidi sve komentare