To je to što me zanima!

Visoki ružni muškarac oteo je Madaleine u Portugalu?

Detektivi su na temelju iskaza nekoliko svjedoka napravili fotorobot otmičara Madeleine McCann. Sumnjivca su u Portugalu spazila tri svjedoka
Vidi originalni članak

Istražitelji su napravili fotorobot muškarca kojeg sumnjiče da je u Portugalu oteo malenu Madeleine McCann. Tri svjedoka potvrdila su da su vidjela muškarca koji je promatrao McCannove u apartmanu. Opisali su ga detektivima. Ta svjedočenja umirovljeni su britanski detektivi povezali s druga dva svjedoka, koji su rekli da su vidjeli muškarca kako odnosi dijete umotano u deku iz apartmanskog naselja Praia da Luz. Jedna od svjedokinja kaže kako ju je muškarac s fotorobota uplašio te da je pomislila da nema čiste namjere.
- Bio je vrlo ružan. Pun akni i raznih izraslina, s velikom nosom koji se jako isticao - rekla je svjedokinja. Na Channel 4 u četvrtak navečer će pustiti dokumentarnu emisiju o Maddienom nestanku u kojoj će biti napravljena i rekonstrukcija otmice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hulk10 07.05.2009.

    uuuff,baš je ružan ko noć

  • spužvica bobica skockana 07.05.2009.

    Kad bi malenu pronašli bilo bi super, a kad bi se ovo pretvorilo u misteriju i nagađanja to bi bilo još veća tragedija!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare