To je to što me zanima!

'Vjenčala me na prevaru, onda me odvezla na livadu i ostavila'

Bila je uporna: Crna Ruža koja je muškarcu prorekla nasljedstvo, a onda ga pokušala opljačkati i ubiti, prevarila je i Antu Marjanovića i dobila potpis za brak
Vidi originalni članak

Prošlo ljeto me Ruža nagovorila da budemo vjenčani kumovi njezinim prijateljima. Umjesto kuma, bio sam mladoženja, započeo je Anto Marjanović (52) iz Varaždina.

- Ni dandanas mi nije jasno kako je to moguće jer nisam trebao nikakve dokumente za vjenčanje, a nismo imali ni prstenje. Znam samo da smo se svi četvero potpisali kod matičara i međusobno si čestitali, a potom i nešto ovjerili kod javnog bilježnika - kaže Anto. 

Upoznao je Ružu Šimunković (49) u Čakovcu prije osam godina. Njegov brat je prodavao stan, a ona je došla pregovarati u ime Agencije za nekretnine. 

Nakon toga se dulje vrijeme nisu vidjeli, a kad je prije nekoliko godina dobio vojni stan u Varaždinu, nekako je uspjela doći do njegove adrese i stalno ga posjećivala. Nikada nisu bili par, a nisu ni hodali.

- Znala je svratiti na kavu, no gotovo uvijek bi me okrala. Nikad nisam osjetio kad bi mi nestalo novac iz odjeće koja je bila na meni - opisuje.

Zadnji put su se sreli u veljači na piću kod Ante u stanu.

- Tada mi je, kao i nekoliko puta prije, dok sam bio na zahodu, u piće stavila nešto što me ošamutilo. Smjestila me u auto i odvezla prema Čakovcu te izbacila iz auta na livadi. Cijelu sam noć proveo na mrazu - kaže Anto, koji je još u braku s Ružom jer nema dovoljno novca za razvod. Sretan je što su ljudi koje je naručila da ga ubiju sve priznali te da je ona završila u slovenskom zatvoru

Ondje je pokušala ubiti Tihomila Buterina (53) iz Oroslavlja. Krenuli su na put u Španjolsku gdje ga je navodno čekalo nasljedstvo. No on joj je uspio pobjeći, a policija je Ružu uhitila.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • user_105498 02.12.2012.

    Nek se več jedom strijezni i prestane pričati bajke,a priča je ionako stara jer ima več podosta vremena kako sam to negdje čitala,s obzirom na novinarstvo 24 sata možda je čak i prepisana iz nekih lokalnih novina Regionala ili Varaždinskih vjesti.

  • hrkLJ 02.12.2012.

    rofl!

  • Zdenkica 02.12.2012.

    Čini mi se da je A. Marjanović punoljetan i što se žali, uredila ga Ruža, nije ispunio obečanje, i nema opravdanje, nije izjavio, da nije spavao s njom, sramotne gluposti u moderno doba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare