To je to što me zanima!

Vjernici tvrde: Nakon mise je prokrvario kip Djevice Marije

Misterij ili obmana u selu kraj Đakova? Oko crkve je išla procesija sa svećenikom Darkom. Svi su tiho molili kad su ugledali tamnu mrlju na čelu i licu Djevice
Vidi originalni članak

Kad je misa završila, izašli smo iz crkve i krenuli kući. Pred kipom Djevice Marije okupilo se puno ljudi, koji su počeli moliti te paliti svijeće i lampione. Prišao sam i vidio da joj je s čela potekla nekakva crvena tekućina. Ubrzo je stigao i svećenik, koji se popeo na kip. Uzeo je maramicu i obrisao čelo. Svi su govorili da je to krv, rekao nam je čitatelj koji je u subotu u Dragotinu kraj Đakova fotografirao Gospin krvavi kip.

U Dragotinu se toga dana obilježavao blagdan Gospe Žalosne. To je jedino hrvatsko svetište koje je posvećeno toj Gospi čiji veliki bijeli kip odnedavna stoji na visokom postolju kod crkve. Oko crkve je hodala procesija križnim putem na čelu s mladim svećenikom Darkom Tvrdojevićem. Svi su tiho molili kad su ugledali tamnu mrlju na čelu i licu.

- Bila je to prvo mala fleka, a onda se počelo slijevati niz lice. Već nekoliko puta dolazim tu gledati kip i u taj trag na glavi. Činilo se da je to krv. Vjernik sam i idem redovito u crkvu, ali do sada nisam imao priliku vidjeti takvo što. Mislio sam da su priče kad su se javljali takvi slučajevi u svijetu, ali sad stvarno ne znam što da mislim - kaže Darko Marjanović iz Dragotina.

>>> Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju 24sata od utorka

Idi na 24sata

Komentari 686

  • jabuka5 27.09.2015.

    čitam komentare ,,,, uopće nije čudo što Gospa plaće.......

  • ceky123 24.12.2012.

    Meni oči i uši prokrvare kad slušam i gledam ovakve nebuloze. Može biti bilo kaj drugo osim krvi.

  • Mariana C 20.10.2012.

    I nakon što je prokrvarila,dobila je noge i odšetala,dobra fora za 1.april

Komentiraj...
Vidi sve komentare