To je to što me zanima!

"Vjerovali su bolesnom djetetu sve, a zdravom čovjeku ništa"

Protiv Jelene Brajše su odbačene sve optužbe u aferi Brezovica. Ona se nakon toga povukla iz medija. Nakon pet godina je progovorila što se sve događalo u Caritasu
Vidi originalni članak

Bivša ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, Jelena Brajša (77) nakon pet godina šutnje napokon je progovorila o aferi Brezovica nakon koje je domar Mario Barlović (57) dobio šest i pol godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja mentalno retardiranog dječaka. Brajša je u intervjuu za Večernji list kazala kako je svima previše vjerovala i da je u svakom djetetu vidjela malog Isusa, a poslije se pokazalo da to baš nije bilo tako. Rekla je i kako nije sigurna da je domar kriv za sve što mu se stavilo na teret.

- Taj mali koji je dao izjavu da se to dogodilo, vikendom je išao kod neke svoje tete i vraćao se u nedjelju navečer. Sva su se djeca okupila oko njega jer je ondje imao susjeda koji je imao mnogo videokazeta i s kojim je do pola noći gledao filmove. Naša su djeca samo čekala da se on vrati s vikenda jer im je pričao sve o tome. Bilo je tu i erotskih filmova - ispričala je Brajša. Dodala je i kako je malo čudno da se vjeruje mentalno retardiranom djetetu, a ne zdravom čovjeku koji ima ženu i troje djece.

>>> Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 42

  • edinjo 27.12.2011.

    to govori ona pristojna starica što je pljucala po kamermanima pred sudom da mi je znati dije završila školu bon tona .

  • user_60928 27.12.2011.

    Istina da djeca mogu biti lazljivci ali valjda njihove lazi nisu bile presudne,postojali su ocito i drugi cinbenici.U tom je domu ocito nesto bilo jako trulo a Brajsa bi tyrebala biti iza resetaka.Nazalost,vjerovatno tu ima svoje prste crkva.

  • stari mudrac 27.12.2011.

    znade li jelena nešto o prodaji djece preko karitasa u dansku i nizozemsku, tamo negdje početkom 70ih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare