To je to što me zanima!

Vjerovali su u savršen zločin: Tukli ga sjekirom, pucali...

Ante B. policiji je “otkucao” svojeg nesuđenog šogora Matu Oršoša (25) i njegovu prijateljicu Nedeljku Kosovec (36), optužene da su u studenome 2013. ubili Nedeljkina muža Ivicu
Vidi originalni članak

Ante B., ključni svjedok tužiteljstva na suđenju za ubojstvo Ivice Kosovca (41) iz Dubrave kraj Vrbovca, ipak će morati svjedočiti.

Upravo je Ante B. u travnju prošle godine policiji “otkucao” svojeg nesuđenog šogora Matu Oršoša (25) i njegovu prijateljicu Nedeljku Kosovec (36), optužene da su u studenome 2013. na brutalan način ubili Nedeljkina muža Ivicu.

Ante B. u međuvremenu se pomirio s Oršoševom sestrom i s njom dobio dijete pa mu je sutkinja omogućila da iskoristi blagodat nesvjedočenja na koje imaju pravo članovi obitelji optuženih. Premda je Ante B. u braku s drugom ženom, status izvanbračne zajednice sa sestrom Mate Oršoša priznat mu je jer već godinu i pol ne živi sa ženom.

Na takvu odluku suda žalio se velikogorički DORH te je Vrhovni sud odlučio u njihovu korist. Međutim, Ante B. u ponedjeljak se nije pojavio na suđenju te je rasprava odgođena.

– Očito je da svjedok ne shvaća ozbiljnost ovoga predmeta i pokazuje potpunu nedisciplinu te manipulira svojim boravcima u inozemstvu i na Krku. To je nedopustivo i predlažem da se za njega izda dovedbeni nalog - rekao je velikogorički tužitelj Dražen Diklić.

S obzirom na to da se suđenje ne može privesti kraju bez njegova iskaza, Antu B. na sud će idući put dovesti policija.  

  

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dexter.darko-kosovec 13.04.2016.

    Kao prvo da se predstavim. Moje ime je DARKO i ja sam sin pokojnOG IVICE KOSOVCA IZ PRVOG BRAKA... Nije posteno sto je sudjenje odgodjeno. Samo cu vam reci da nedeljka preuzima krivicu na sebe jer koliko ja sam saznao njoj je netko prijetio da ce joj ubiti djecu ako propjeva. Ubojstvo mog oca ima veze sa ubojstvom 1970-1972. Moj pokojni tata je dok je. Bio mali reko svojoj prijateljici koja je jos ziva:kada saznam tko je bacen u bunar(u novom selu.bivsi lazarevac) ja cu tada isto zavrsiti u njemu ... A za to selo u vrbovcu postoje dokazi za ubojstvo m.b. i laziranje njegovog potpisa da sve ostaje u nasljedstvu njegovog sina nakon njegove smrti. Taj zlocin je zataskan od tadasnje policije....istina da je otac tukao i mojubmajku kada su bili zajedno zivljeli ali to je sve poremecaj u adolescenciji jer je i on bio maltretiran dok je bio dijete. Priznajem ja sam naslijedio njegovu agresivnost i njegove gene kao i od s.k.. Nadam se da ce teta Nensy propjevat ko je pravi ubojica. Ona mi je vec u dva navrata slala pismo iz remetinca s 10-og odjela. Sada neznam dal da odgovorim ili ne. Ko hoce kopiju pisma nek mi se javi

  • yocko 11.04.2016.

    40g.obadvema..

  • netko iz 2 mase 11.04.2016.

    oršoš??? sve ti je jasno po prezimenu da su romska posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare