To je to što me zanima!

Vjerujete li u djelovanje crne magije i vradžbina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Postoji li crna magija? Jeste li imali iskustva sa djelovanjem uroka, vudu lutkica, kletvi i sl. Znate li nekog tko je imao? Ili sve to držite praznovjerjem?
Vidi originalni članak

Ante Gotovac na Farmi je otvoreno optužio Mariju Štrajh da je zla žena koja ga želi razdvojiti od Simonice, ali je prilično neuvijeno stavio do znanja kako vjeruje da se Marija bavi crnom magijom i vradžbinama! To što Marija čita Isusa nema veze, ona nema doticaja s Isusom, nego samo sa zlom i crnom magijom, rekao je Ante.
Postoji li crna magija? Jeste li imali iskustva sa djelovanjem uroka, vudu lutkica, kletvi i sl. Znate li nekoga tko je imao? Poznajete li ljude koji su skidali uroke? Ili one na koje su djelovanja crne magije ostavila trajne posljedice. Ili sve to držite praznovjerjem i bezvezarijom?

Idi na 24sata

Komentari 24

  • lidija.pilat 24.02.2016.

    Djelovanje crne magije osjetila sam na vlastitoj koži. A isto tako sam se uvjerila u mehanizam karme koji brine za pravednost pa se zlim i zavidnim ljudima puno gore vratilo. Račun uzimanja i davanja se ne može izbjeći! Ja sam u ovoj priči pobijedila, a moje iskustvo možete pročitati na stranici udruge "Anđeoski dodir".

  • Puritania 27.12.2009.

    A što se teme tiče,ja vjerujem u takve stvari jer nisu nove, toga je bilo i tisućama godina prije nas, samo što su to prokužili razni ljudi kak da zarađuju na tome i prozvali se vračevima i vidovnjacima. Al,da,ja npr.vjerujem da imam urok nad sobom jer mi se događaju čudne stvari koje se ne mogu normalno objasniti. U biti,isto je ko i s Isusom;ima nekih koji vjeruju u to,a nisu nikad vidjeli ni doživili,i ima onih koji to traže: Daj mi da vidim,pa ću vjerovati.Manje su budale oni koji vide,pa vjeruju,nego ovce koje svake nedjelje idu u crkvu i vjeruju,a ne vide.

  • Puritania 27.12.2009.

    @bluesky: Aj,čovječe,prestanite s tim sranj**a, šta onda koji k živiš u Hrvatskoj,odi odseli se negdje dalje ako ti je toliko teško tu. Nije ni čudo,kad smo takav narod; nikad nam ništa ne valja,i stalno gunđamo svi oko toga,al nitko ništa ne poduzima i tu ima takvih onda kao što si ti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare