To je to što me zanima!

Vještaci tvrde: Žrtvi su teške ozljede ipak nanesene rukom

Moguće je da će poslije nalaza vještaka iz Zagreba doći do izmjene kvalifikacije u optužnici iz pokušaja ubojstva u nanošenje teških ozljeda s trajnim posljedicama
Vidi originalni članak

Prema nalazu sudskih vještaka Medicinskog fakulteta u Zagrebu, isključeno je da su teške ozljede nanesene djevojci počinjene mikserom.

Troje liječnika smatraju da je R. Š. (21) djevojku ozlijedio rukom nakon zabave u kući u Podstrani krajem 2012. Terete ga da je prije tri godine pokušao ubiti kolegicu s faksa na zabavi. Od početka se brani kako nije kriv i da je, prema njegovim riječima, bila riječ o dobrovoljnom odnosu

Moguće je da će poslije nalaza vještaka iz Zagreba doći do izmjene kvalifikacije u optužnici iz pokušaja ubojstva u nanošenje teških ozljeda s trajnim posljedicama, a to znači i eventualnu nižu kaznu, do osam godina zatvora, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Sonador 08.03.2015.

    Njemu do 8 godina hotel zatvora (a ne bi me čudilo ni da epilog bude uvjetna uz suptilnu ispriku suda što su ga uopće uznemiravali), a njoj doživotno druženje s kateterom bez spolnih odnosa i biološke djece. Pravo i pravda često nemaju mnogo dodirnih točaka no u ovoj državi je to dovedeno do apsurda.

  • miko2312 08.03.2015.

    jbt pa koliko dugo vec 3 godine mu sude jbt ala nam je sudstvo brzo pa da se useres.

  • Hiroo_Onoda 08.03.2015.

    Nebi me začudilo da zaključe kako je to bilo malo srdačnije rukovanje. Ionako loše sudstvo svakim danom sve više napreduje prema još lošijem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare