To je to što me zanima!

Vježba? Ruska Sjeverna flota je u punoj bojnoj pripravnosti

Ruski ministar obrane Šojgu je rekao da je Putin naredio punu borbenu spremnost Sjeverne flote ruske mornarice i padobranskih postrojbi u sklopu iznenadnih provjera
Vidi originalni članak

Vladimir Putin naredio je punu borbenu spremnost Sjeverne flote ruske mornarice i padobranskih postrojbi u sklopu iznenadnih provjera, rekao je ruski ministar obrane Sergej Šojgu, a prenosi Reuters.

Šojgu je rekao da je Rusija suočena s novim prijetnjama sigurnosti koje je obvezuju da ojača svoju vojnu moć i vojne sposobnosti.

Iznenadna provjera borbene spremnosti obuhvatit će 38.000 vojnika, 41 ratni brod, 15 podmornica i 110 zrakoplova i helikoptera.

Šojgu ističe kako je glavni cilj provjere procijeniti sposobnosti Sjeverne flote za ispunjavanje zadaća glede vojne sigurnosti Rusije na Arktiku.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • KALIMERO 30.03.2015.

    To su pripreme za 15.4. ... velik dan za Njemačku i Putina ... pripreme su u tijeku.

  • Duro 17.03.2015.

    Ameri svakodnevno imaju vjezbe po citavom svijetu a ne na svom terititoriju. Zasto to nasi novinari presucuju? A Rusi se imaju pravo osjecat ugrozeni jer zapad ih stalno izaziva, donosi nove sankcije, zvecka oruzjem pa sad cak i naoruzava Ukrainu iako je Eu jasno protiv toga.

  • nocni_kupac 17.03.2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=2CYVw4dne-0 Zeljko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare