To je to što me zanima!

Vlada će uplatiti novac za školovanje Mare Kusanića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vladina zaklada otvorit će štednu knjižicu za Maru na kojoj će biti određeni iznos. Majka od države dobiva očevu mirovinu, a dobivat će i stipendiju
Vidi originalni članak

Premijerka Kosor i ministri Tomislav Karamarko i Branko Vukelić u nedjelju su posjetili obitelj Kusanić, policajčevu udovicu Blanku i  sedamnaestomjesečnog sina Maru. Maria Kusanića prije dvije godine ubio je Korade.
- Želimo se prisjetiti činjenice da je njegov otac stradao radeći svoj iznimno težak i važan posao te da joj jednom kažemo da ovu obitelj nećemo zaboraviti -  rekla je Kosor. Vladina zaklada otvorit će štednu knjižicu za Maru na kojoj će biti određeni iznos za školovanje, objasnila je Kosor. Marina majka od države dobiva očevu mirovinu i dobivat će stipendiju. Blanka Kusanić naglasila je da Mariovi kolege, pripadnici Kobri, ih redovito posjećuju i pomažu im.

KARAMARKO NAJAVIO STROŽE KAZNE
Ministar policije najavio je izmjene zakona i strože kazne na napade huligana na policiju.
 - Napadi na policajce su vrlo česti, mi ćemo zaštiti naše ljude Zakonom o policiji. Problem je u sferi napada na policajca koji se vrlo često kvalificira kao prekršaj, a mi želimo da to bude kazneno djelo - rekao je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • MajstorFantaz 16.05.2010.

    Trese ti se stolica jaco pa skupljaš bodove preko jadnog djeteta, nisi ni svjesna kako je ovo nisko od tebe jer šta je to jedino djete kojem treba pomoč? Šta je sa tisučama djece čiju ste budučnost ti i hdz uništili, hočete možda njima pomoč??? Iskoristila si djetetovu nesreču za svoju promociju zmijo kako te nije sram se naslikavat tako okolo kad vjerojatno ionako nečete uplačivat iz svojih džepova nego iz proračuna tako da se zna ko če ubiti djetetu pomagat... Glumiš majku tereziju a spadaš u rubriku ante gotovac i maja morales, koliko ljudi svakodnevno pomažu drugim ljudima pa se ne naslikavaju okolo po novinama šta sad misliš da če ti se oprostiti to što ste cijelu hrvatsku uništili zato što djetetu i majci daješ lažna obečanja, stvarno si obična nula...

  • MajstorFantaz 16.05.2010.

    Šta če nam jaca dolazit u kuće??? Sutra idem po fosne i čavle i cijelu kuću zabarikadirat!!!

  • MajstorFantaz 16.05.2010.

    pa šta je napravila??? Rekla je otvorit će!? Ma hoće, hoće!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare