To je to što me zanima!

'Vlada je nesposobna. Svaka izrečena laž nas skupo košta'

Vlada koja se koristi lažima u ovoj državi više ne smije dobiti priliku, rekao je u utorak Radimir Čačić i dodao kako svaka izrečena laž Hrvatsku skupo košta
Vidi originalni članak

Na susretu novinara s predstavnicima koalicije "Saveza za promjene" 3. izborne jedinice, komentirajući izjave predsjednice Vlade Jadranke Kosor i njezine najave o početku novih velikih ulaganja oglasio se i predsjednik Hrvatske narodne stranke Radimir Čačić.

- Država uzima novi kredit i prikazuje ga kao veliko ulaganje. Ova Vlada je nesposobna i ponovno se koristi lažima. Svaka izrečena laž Hrvatsku skupo košta. Naime, nakon premijerkine izjave kreditni rizik, prema izračunima međunarodnih financijskih institucija, porasao je u samo jednom danu s 3,9 na 4,0, što je dodatni trošak od gotovo 50 milijuna eura. Taj trošak u konačnici će morati platiti naši građani. Vlada koja se koristi lažima u ovoj državi više ne smije dobiti priliku - rekao je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • medovk 24.08.2011.

    lopovčina ko i sve sdp-ove komunjare koje predvodi milanović

  • ljudi 24.08.2011.

    Kako su svi sposobni kada su opozicija, a kada dodju na vlast onda ista pjesma kao i vladajuca stranka. Zemljo otvori se.

  • lidonja 24.08.2011.

    ma ti imaš kaj za reć...nebi li ovaj trebao biti u zatvoru ili su i na ovaj incident zaboravili?! umjesto da se pokori i pritaji, on sve jače laje na mjesečinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare