To je to što me zanima!

'Vlada ne želi provesti reformu i depolitizaciju javne uprave'

Zastupnica Mosta Sonja Čikotić bila je i u Ministarstvu regionalnog razvoja i u Ministarstvu uprave. Iz prve ruke svjedoči da u ladicama stoje projekti za bolju upravu i povlačenje EU novca, ali se ne provode
Vidi originalni članak

Saborska zastupnica Mosta Sonja Čikotić bila je zamjenica ministra regionalnog razvoja i EU fondova, ali i savjetnica ministra uprave. Čikotić nam dolazi u goste na razgovoru uživo u našem studiju.

Iz prve ruke zna što je sve trebalo napraviti da poboljšamo javnu upravu i ne budemo na začelju po korištenju EU fondova i zašto to nije urađeno. Čikotić tvrdi da Vlada ne želi depolitizirati javnu upravu, radi tek kozmetičke izmjene iako ima gotove projekte u ladicama. Kako to da je porastao broj zaposlenih na EU fondovima, a novac još ne povlačimo dovoljno?

Zašto smatra da je Vladin projekt Slavonija tek obmana? Kako osigurati poštenije kriterije zapošljavanja u javnoj službi i digitalizaciju i zašto to Vlada ne provodi? Zašto nisu spojene i dokinute Agencije iako je cijeli plan razrađen?

To su samo neke teme o kojima ćemo razgovarati sa zastupnicom Čikotić. Razgovor pratite uživo od 13 sati na našoj Facebook stranici, našem portalu 24sata i YouTube kanalu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • intellectus 23.07.2018.

    Krajnje je vrijeme da se u Hrvatskoj pokrene rasprava o kvalitetu i ulozi medija. Ovo što se sada "prodaje" je kriminal, kriminal najgore vrste. Novinari su apsolutno izgubili etiku ili su danas već tako obrazovani da ju uopće nemaju.....Fake News su postale svakodnevnica i normalnost. Pozorno pročitajte ovaj članak pa dokučite kvalitetu izvora informacija i njihovu interpretaciju. Ovo su izmišljene informacije, ovo su l a ž i......"priča se, visoki izvori" Uvijek ću davati potporu nezavisnom novinarstvu, a da li je "hrvatsko novinarstvo" nezavisno?! Odgovorno tvrdim NEEE.

  • grbavo drvo 23.07.2018.

    ...... iz prve ruke ,,,,, a 'druga ruka' sve to prebaci na svoj mlin , poradi pompe ----- domovina ide ka svijetlu , neka to 'peru ' ne smeta !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare