To je to što me zanima!

Vlada nedostupna: Srušila im se službena stranica na webu

Ukoliko ste pokušali otići na internetsku stranicu www.vlada.hr njen sadržaj niste mogli vidjeti. Na naslovnici stoji obavijest "Pristup odabranom sadržaju nije moguć"
Vidi originalni članak

Internetske stranice Vlade u petak poslijepodne bile su nedostupne. Ukoliko ste pokušali otići na www.vlada.hr njen sadržaj niste mogli vidjeti. Na naslovnici stoji obavijest "Pristup odabranom sadržaju nije moguć". U nastavku piše da se sadržaju može pristupiti samo ako je korisnik prijavljen na portal ili ako je medijski djelatnik koji također ima korisničko ime na portalu Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • feba 24.09.2011.

    Srušila se stranica kao i onda kad je bila objavljena lista branitelja.Ma nemoj,kao slučajno.I još netko pljuje po Titu i komunjarama,pa ovi su isti mrak.Kad im nešto ne paše odmah se reagira.Ak nisi za nas onda si protiv nas i treba te ....

  • konjina 23.09.2011.

    vlada je u rika web je u bedu siva je u greyfild investicijama sa svojim tenimakre gray fuck away

  • user_29428 23.09.2011.

    Srušila se također stranica "Slobodna dalmacija" kad su objavili analizu da: "Čačić s tolikom plaćom ne bi imao ni za parizer" http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/149661/Default.aspx zar to počinje doba "slobodnog" govora i izražavanje mišljenna, zanimljivo?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare