To je to što me zanima!

Vlada odlučila: Vlado Dominić je novi glavni ravnatelj policije

Uvjetima iz natječaja objavljenom 11.5. su osim Dominića udovoljavali i J. Bukvić, D. Cestar, I. Cetina, V. Faber, I. Katalinić, Ž. Prša, M. Puž, M. Rašić i D. Vitez
Vidi originalni članak

Vlado Dominić je novi glavni ravnatelj policije. To je odlučeno u srijedu na zatvorenom dijelu sjednice Vlade. Natječaj za ravnatelja policije je, podsjetimo, 11. svibnja objavljen u Narodnim novinama, a uvjetima iz natječaja su osim Dominića udovoljavali i Jakob Bukvić, Dragutin Cestar, Ivica Cetina, Vladimir Faber, Ivan Katalinić, Željko Prša, Miroslav Puž, Marko Rašić i Dražen Vitez.

Dominić na novu funkciju prelazi s pozicije tajnika kabineta ministra Ranka Ostojića. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • uro 28.06.2012.

    naša policija je kao sveta vodica niti pomaže niti odmaže . Ako tražiš pomoć vrlo rijetko to i dobiješ . Kada te zaustave na cesti i upitaš što sam napravio običan odgovor je de ba valjda ja znam. Jako puno ili gotovo svi koji su u proteklih par godina išli na izobrazbu su imali jake veze i oni drugi koji su pokušali su otpali barem je tako bilo u našoj županiji par ljudi na politčkim položajima je sređivalo upis i to se zna. Kako onda da taj policajac učini nešto svom dobrotvoru.

  • rezucka 27.06.2012.

    Imamo u Međimurju 3 grada,Čakovec veliki grad,Prelog srednji grad,a Mursko Središće je grad koji nema od grada ni slovi G,al ima gradske troškove............

  • japanokinez 27.06.2012.

    Ravnatelj policije treba biti neko s ulice i da nikoga ne pozna. Jedino takav ravnatelj može raditi svoj posao. Dok budemo imali podobnih i nepodobnih, ništa od posla. Ponavljam, totalni anonimus sa srednjom stručnom spremom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare