To je to što me zanima!

Vlada odlučuje o kaznama za kršenje mjera i o sudbini Sučića

Popodne ćemo znati kolike će biti novčane kazne za kršenje mjera nacionalnog stožera, ali i hoće li biti smijenjem državni tajnik Stjepan Sučić, koji je divljao u vukovarskom kafiću
Vidi originalni članak

Sjednica na kojoj će Vlada izmjeniti Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, kako bi se moglo kažnjavati sve one koji se ne pridržavaju mjera, ali i usvojiti gospodarske mjere za zatvorene djelatnosti, bit će u Banskim dvorima u 15 sati. 

Kako je najavio Zvonimir Frka-Petešić, predstojnik premijerova Ureda, trebali bi se očitovati i o sudbini Stjepana Sučića, državnog tajnika u Ministarstvu branitelja, koji je divljao u u alkoholiziranom stanju u vukovarskoj policijskoj postaji u noći s petka na subotu. 

PROZOR U DVORIŠTE Likovi kao tajnik koji ne poštuje mjere sve nas omalovažavaju

Policija ga je našla, podsjetimo, oko pola jedan ujutro u jednom kafiću, koji je odlukom države trebao biti zatvoren. Obzirom da je premijer Andrej Plenković u samoizolaciji, sjednicu će voditi od doma online. U Vladi će biti fizički prisutna četiri potpredsjednika Vlade i ministri koji imaju točku na Vladi. Ostali članovi također će se biti spojeni videovezom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gradanin990 02.12.2020.

    Treba Li vlasnik caffe bara  TRAC u novom zagrebu platiti kaznu za rad u vrjeme propisanih mjera pandemije. U cilju zastite gradana I sprecacavanja sirenja virusa. Molimo vasa misljenja 

Komentiraj...
Vidi sve komentare