To je to što me zanima!

Vlada osniva fond čije bi milijarde spasile poduzeća?

Nije točno utvrđen iznos kojim bi novoosnovani fond raspolagao, a navodno je riječ o 10 milijardi kuna. Milijardu bi dala država, a ostatak banke
Vidi originalni članak

Ovih dana Hrvatska bi trebala, poput mnogih svjetskih zemalja, dobiti svoj fond za spas poduzeća. Na tom projektu navodno rade Borislav Škegro, Sandra Švaljek i Željko Lovrinčević. Trojka surađuje i s HUP-om te poslovnim bankama, piše Jutarnji list. Nije točno utvrđen iznos kojim bi fond raspolagao, a navodno je riječ o 10 milijardi kuna. Milijardu bi dala država, a ostatak banke. Fond bi imao dvije važne uloge. Davao bi kredite perspektivnim tvrtkama, koje su trenutačno u problemima zbog krize i otkupljivao bi i nacionalzirao propale tvrtke.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • džag 17.12.2009.

    nekaa cjela vlada i hdz odu u hercegovinu za novcima koje tamo šallju

  • seka58 17.12.2009.

    Još jedan način da se pljačka nastavi.Umjesto toga preispitajte porijeklo imovine prebogatih političara poput Vidoševića,Polančeca,Sanadera i ostalih jer su svi prebogati ,a država osiromašena.

  • Bili Joso 17.12.2009.

    Fond! Fond za spas poduzeća. Ideja je jako dobra, konstruktivna i prihvatljiva. No, treba imati kompetentne, stručne, ambiciozne i moralno odgovorne ljude koji će taj fond voditi transparentno i konkretno na temeljima pravnih, ekonomskih i demokratskih stečevina Europske unije i razvijenog dijela Europe i svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare