To je to što me zanima!

Vlada oštro osuđuje ustaštvo i ekstremizam: "To nam šteti"

Vlada je u priopćenju u povodu uvredljivih i sramotnih plakata koji su se jučer pojavili na Trpinjskoj cesti u Vukovaru najoštrije osudila svaki ekstremizam i provokacije protiv srpske manjine
Vidi originalni članak

Hrvatska Vlada u nedjelju je najoštrije osudila svaki ekstremizam i akt provokacijskog karaktera protiv srpske manjine u Vukovaru, a oštro je osudila i postrojavanje nekoliko desetaka pripadnika stranke A-HSP-a u Zagrebu te je iz Banskih dvora poručeno kako je cilj organizatora i sudionika spomenutih akcija sračunat i usmjeren na poticanje straha i netolerancije u društvu te u suprotnosti s Vladinim ciljevima.

Vlada je u priopćenju u povodu uvredljivih i sramotnih plakata koji su se jučer pojavili na Trpinjskoj cesti u Vukovaru najoštrije osudila svaki ekstremizam i akt provokacijskog karaktera protiv srpske manjine 'koji ne pridonosi zajedništvu i stabilnosti te zaštiti ljudskih prava svih građana Republike Hrvatske'. Također je oštro osudila i postrojavanje postrojavanje pripadnika stranke A-HSP-a u nedjelju u Zagrebu kojim se, 'promoviranjem ustaštva i nacizma, napadaju temeljne vrijednosti ustavnog poretka Republike Hrvatske', ističe se u priopćenju.

- Cilj organizatora i sudionika spomenutih akcija sračunat je i usmjeren na poticanje straha i netolerancije u društvu i u suprotnosti je s ciljevima Vlade RH u postizanju pravne sigurnosti, političke stabilnosti i gospodarskog rasta i napretka hrvatskih ljudi. Vlada Republike Hrvatske odlučno se protivi svim pojavnim oblicima govora mržnje, netolerancije i diskriminacije od strane pojedinaca i skupina koje se ne mire s postojanjem i razvitkom moderne, demokratske i prosperitetne hrvatske države, te u tom smislu djeluju državne institucije - navodi se u Vladinom priopćenju.
 

Idi na 24sata

Komentari 545

  • fulir 21.03.2017.

    ovo pridodajem kao komentar na ovu ideologiju,a ovo su radili uzori naših desničara i dijela crkve samo da podsjetim zagovornike ustaštva i nacizma Dr. Gisella Perl bila je Židovka i liječnica u Auschwitzu, a u svom je svjedočenju iz 1948. opisala je svoju ulogu u abortiranju fetusa kako bi se spasio život majki: " Prvo bih zaprimala žene u kasnim fazama trudnoće, u devetom mjesecu. Ubrzala bih porođaj s rupturom membrane, pa bi kroz dan-dva dijete prirodno krenulo van. Ako ne, fizički bi raširila grlić i krenula izvlačiti fetus rukom. Nakon što bi se dijete porodilo, na brzinu bih podvezala majku i poslala ju natrag na posao... Porađala sam žene od petog mjeseca pa nadalje, uvijek sa svojih pet prstiju, u mraku, u užasu. Djeca ne bi preživjela, a kako i bi. Da jesu, opet bi ih spalili u pećima ili na njima vršili bolne medicinske eksperimente..." Žene se u njima tretiralo gore nego životinje, sve je rađeno u budnom stanju, bez ikakvih analgetika. Testiranja su uključivala razne neisprobane lijekove, zračenja, transplantacije. Nakon toga bi im ispadala kosa, zubi, nokti. Krvarili bi posvuda, na koži su se otvarali čirevi, a liječnike za koje je otkriveno da pomažu Židovima kazna je bila slanje u plinsku komoru. Pročitajte više na: https://www.express.hr/life/horor-nacista-dan-nakon-abortusa-tjerali-ih-na-prostituciju-9188?utm_source=Express+6&utm_campaign=cbc237120c-EMAIL_CAMPAIGN_2017_02_09&utm_medium=email&utm_term=0_eee1881080-cbc237120c-105573633 - www.express.hr

  • SrpskiOrao91 01.03.2017.

    Pravaa EU

  • SrpskiOrao91 01.03.2017.

    A gledajte da imaju nesto vise u istoriji dicili bi se time, ali misevi nemaju Karađorđeviće , Nemanjiće, Obrenoviće, Petroviće... pa se onda dice klanjem i fasistima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare