To je to što me zanima!

Vlada pokreće istragu o Markačevom odlasku u lov

Glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec izjavio je za Hinu kako će MUP napraviti analizu fotografija samo ako Haag to zatraži
Vidi originalni članak

Vlada pokreće istragu o božićnom lovu Mladena Markača. Potvrdio je to i pomoćnik ministrice pravosuđa Goran Markotić koji je rekao da će prvo utvrditi vjerodostojnost spornih fotografija, a tijekom dana kontaktirat će haaški ured u Zagrebu, javlja Media servis. Najveći problem predstavlja i činjenica da je u lovu na veprove s Markačem bio ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin koji je morao znati da haaški optuženik Markač time krši pravila kućnog pritvora.
Glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec izjavio je za Hinu kako će MUP napraviti analizu fotografija Mladena Markača samo ako Haag to zatraži.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vemi 28.12.2007.

    Bary, nije to njegovo oružje, nego mu je Kiro posudio!:)) Btw, zar ne očekujemo previše od Kire? Da on shvati da ne bi smije ići u lov sa Haškim optuženikom koji je u kućnom pritvoru, a da je svaka fotografija s te lovačke zgode i više nego inkriminirajuća za obojicu!! Misli li itko da bi Kiro to mogao? Naš jubito?! Ma dajte, nema blage teorije!

  • hipron 27.12.2007.

    Pa ne vidim zašto nebi imali oružje?Bili su u ratu i sad im fali malo pucnjave.K vragu i hag svi u lov.

  • bary 27.12.2007.

    Zista naivno! Na strani sam da Mleden Markač iz Đurđevca, dakle samo nekoliko desetaka kilometara od Virovitice, mora ponekad izaći iz kuće, no ovako naivno nasjesti da vijest o lovu iscuri u javnost ipak nije bilo za očekivati. O ministru Kirinu ne treba suviše trošiti riječi jer je on najveći Sanaderov promašaj. Što se tiće masakra nad veprovima, vjerojatno i krmačama, sramota je za ljudski rod. Zar su ti neljudi zaista toliko željni krvi da ubijaju sve što im dolazi pred pušku. I još jedno pitanje: kako to da optuženik za ratni zločin može imati i nositi vatreno oružje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare