To je to što me zanima!

Britanci prodaju nosač aviona, ne smije se više koristiti za rat

Nosač aviona je 25 godina služio britanskoj Kraljevskoj ratnoj mornarici. Stručnjaci za ratne brodove su pretpostavili da će Invincible prodati u staro željezo
Vidi originalni članak

Britansko ministarstvo obrane na svojim je internetskim stranicama oglasilo kako prodaju nosač zrakoplova Invincible. Nosač aviona je 25 godina služio Kraljevskoj ratnoj mornarici. Stručnjaci za ratne brodove su pretpostavili da će Invincible prodati u staro željezo. Jedini uvjet koji navode na stranici je da se nikada više ne koristi u vojne svrhe. Sve ponude će se zaključiti 5. siječnja, a tada će odabrati i najboljeg ponuđača. 

Nosač aviona su otpisali prije pet godina, a izrađen je 1973. godine. Sudjelovao je u Falklandskom ratu i na njemu je tada princ Andrew bio pilot helikoptera, piše Wikinews.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • simic milan 05.12.2010.

    sprda te se sa slovencima a ko je blokiro JNA 90 godine i za 5 dana zavrsio rat !!!!!! a hrvati se igrali topova od blata !!!!!!

  • Prva Proleterska_1 05.12.2010.

    Pa kad davate informacije , kažite, da su izvađena već sva 4 motora i naoružanje , da ovi ne lupaju bedastoće. Ako bi ga imao bilo tko već razloga kupiti to bi mogao bit jedino Brodospasovo rezalište u Sv Kaji.

  • skeletor83 05.12.2010.

    evo slovenci imate mali kekec bojno plovilo i sad kupite veliki kekec samo di ćete ga parkirat zaklonit će vam cilu sloveniju

Komentiraj...
Vidi sve komentare