To je to što me zanima!

Vlada se preračunala: Ništa od povećanja plaća u prosincu?

Vlada će navodno smanjiti procjenu rasta BDP-a, priznati da nije uspjela srezati rashode te da je krivo planirala prihode zbog čega će deficit biti veći za 2 mld. kuna
Vidi originalni članak

Na sutrašnjoj sjednici Vlada će, doznaje RTL, smanjiti procjenu rasta BDP-a, priznati da nije uspjela srezati rashode te da je krivo planirala prihode pa će deficit biti veći za dvije milijarde kuna. Tvrdili su da će BDP rasti za 1,3 posto, pa da će minimalan rast biti 0,2 posto, pa neće uopće rasti. No, sutra će rebalansom priznati kako će gospodarstvo pasti za 0,7 posto, javlja RTL. Deficit je, pak, s 13,6 milijarda skočio na čak 15, 6 milijarda. Minus je produbio podbačaj prihoda za čak 2 milijarde kuna, a rashodi su smanjeni za samo pola milijarde.

Pozivajući se na izvore iz Banskih dvora, RTL javlja da ni od poreza na dohodak nema ništa zbog 'tehničkih razloga' te plaće neće rasti u prosincu nego se odgađa za sljedeću godinu.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • MarinCelinscak 30.10.2014.

    sve mi se čini da ćemo taj kruh morati ne tanje rezati nego ga prositi...

  • jozabroz 30.10.2014.

    iz dana u dan sami sve vise dokazuju svoju nesposobnost i nerad,,pa ovakve vlade sigurno nema nigdje na kugli zemaljskoj,,)))) koja ste vi sramota za ovaj narod i drzavu..

  • lilyan 30.10.2014.

    pa zašto nas ovo nije začudilo- jer od ovako sposobne vlade to je bilo za očekivati

Komentiraj...
Vidi sve komentare