To je to što me zanima!

Vlada se protiv korupcije bori u vrtićima i školama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U naputku Ministarstva traži se ravnatelje da u svojim ustanovama provedu aktivnosti na temu suzbijanja korupcije sukladno dobi djece
Vidi originalni članak

Dječji vrtići, osnovne i srednje škole te učenički domovi u Hrvatskoj dobili su od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta naputak da s djecom, u skladu s dobi, organiziraju predavanja i radionice te potaknu sprečavanje korupcije u Hrvatskoj.
"Molimo sve ravnatelje dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova da u svojim ustanovama provedu aktivnosti na temu suzbijanja korupcije sukladno dobi djece, odnosno učenika i učenica", stoji u naputku Ministarstva, a objavio ga je Jutarnji list. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • blackwolf 14.04.2009.

    I da ne zaboravim naravno da će se boriti u vrtičima jedino još djeca u vrtiću vjeruju njihovim sranjima

  • blackwolf 14.04.2009.

    JHa mislim da bi najprije trebalo ukinuti diplomatski imuni početi čistku od korupcije među vladom ali tad bi kompletna vlada završila u pržunu pa od toga nebu ništ

  • grode 14.04.2009.

    Postavlja se samo pitanje na koji su način ti ravnatelji zasjeli u te fotelje i na koji način odlučuju o primanju novih zaposlenika. Ima li tu mita i korupcije? I oni trebaju podučavati djecu o borbi protiv korupcije? Cijeli državni aparat je korumpiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare