To je to što me zanima!

'Vlada se trudi napuniti vreću, koju su nam ostavili praznu'

Grčić je kazao kako bi se i on, da je danas u Zagrebu, pridružio prosvjedima, jer smatra kako su sindikalni prosvjedi protiv onih koju su državu doveli u ovu situaciju
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade, Branko Grčić, rekao je kako se aktualna Vlada trudi napuniti "vreću", koju im je prošla vlast ostavila praznu. Dodao je kako se bez "pune vreće" teško može gospodariti, javlja HRT.

Grčić je kazao kako bi se i on, da je danas u Zagrebu, pridružio prosvjedima, jer smatra kako su sindikalni prosvjedi protiv onih koju su državu doveli u trenutačnu situaciju. Ocijenio je i da su vidljivi rezultati truda i rada ove Vlade.

Potpredsjednik Vlade zaključio je kako optimizam Vlade nije bez temelja. Naveo je i podatak o rastu industrijske proizvodnje. Dodao je kako je drugi pozitivan pokazatelj rast od 35 posto novozaposlenih sa Zavoda za zapošljavanje u prvom kvartalu ove godine u odnosu na prošlu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Nerd86 03.05.2013.

    Laže

  • Alma13 02.05.2013.

    Ma svaka vlada isto govori da su zatekli praznu vreću..pa nikada nitko nije imenom i prezimenom označio onoga tko je PRVI ispraznio vreću ma ko je ovdje lud..ma zašto nas smatraju idiotima i luđacima bez mozga to me vrijeđa!!!!!

  • Halo Bing, kako brat 02.05.2013.

    Brankec dakle smatra kako su sindikalni prosvjedi protiv onih koju su državu doveli u trenutačnu situaciju. Ispravno Brankec, ali si zaboravil maaalu sitnicu. I protiv onih kojima smo dali glas prije oko 16 mjeseci, da nas iz te situlacije izvlečeju, a mi ne vidimo kaj to oni na tom pitanju rade. Dakle i protiv tvojih kokota Brankec!

Komentiraj...
Vidi sve komentare