To je to što me zanima!

Vlada: Struja će poskupjeti 20 posto; HEP traži 54 %

Iako traži manje poskupljenje premijer Sanader poručuje građanima da se moraju pomiriti da je vrijeme jeftinih energenata i hrane prošlost...
Vidi originalni članak

Bez povećanja cijene električne energije HEP ne može ići dalje. Njihov je prijedlog da se cijena električne energije poveća za 54 posto. To ne dolazi u obzir, rekao je premijer Ivo Sanader nakon sastanka sa socijalnim partnerima - sindikatima i poslodavcima.
- Sigurno je da ćemo morati prihvatiti povećanje za negdje oko 20 posto - ustvrdio je Sanader.
Poručuje da se svi moramo pomiriti s činjenicom da energenti i hrana više neće biti tako jeftini kao prije. Od 2006. godine, kad je dvočlana obitelj u Zagrebu na mjesec HEP-u plaćala ratu od 72 kune, struja je do danas poskupjela za 96 posto. Ta ista obitelji mjesečnu ratu sada plaća 141,35 kuna.
Prije samo tjedan dana potpredsjednik Vlade Damir Polančec rekao je da će Vlada reagirati i nizom mjera ublažiti porast cijena energenata. Nagađalo se o 27-postotnom poskupljenju cijene struje, koje se večini građana tada činilo pretjeranim.

U HEP-u BEZ REAKCIJE NA CIJENU STRUJE
Nemamo komentara na izjavu premijera Ive Sanadera, rekao je glasnogovornik Radomir Milišić nakon konzultacija s Upravom. Članovi Uprave HEP-a su članovi HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • izzy_vk 09.06.2008.

    Članovi Uprave HEP-a su članovi HDZ-a.

  • gogi123 04.06.2008.

    ivo jebo ti svoje dijete retardirano.dabogda ti djete bilo na aparatima u bolnici i HEP onda isljucio struju!

  • mili28 03.06.2008.

    ovo vam je prica o magarcu koji je jeo sve manje i manje i manje i taman kad je mogo bez hrane crko.idemo dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare