To je to što me zanima!

Porezna: Čavlović Smiljanec je od Merzel dobila buket cvijeća

Ministar uprave Arsen Bauk dobio je na poklon kravatu, a Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš dobila je cvijeće i vazu, kažu iz Vlade
Vidi originalni članak

Povodom informacije objavljene u medijima da je županica Sisačko-moslavačke županije Marina Lovrić Merzel slala poklone šefici Porezne uprave i članovima Vlade, koje je platila novcem iz županijskog proračuna, ogaslile su se i Porezna uprava, ali i Vlada.

- Gđa. Nada Čavlović-Smiljanec nikada nije dobila darove koji se spominju, kao niti bilo kakve druge darove od navedene županice. Osim kada je tijekom službenog posjeta Sisačko-moslavačkoj županiji zbog projekta fiskalizacije, primila buket cvijeća - priopćila je Porezna.

Mrsić i Opačić od županice nisu dobili poklone, ali Bauk i Mrak Taritaš jesu

Vlada, pak, brani svoje ministre.

- Služba za odnose s javnošću Vlade RH priopćava kako potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić nisu dobili poklone koji se spominju. Ministar uprave Arsen Bauk dobio je na poklon kravatu prilikom službenog sastanka sa županicom Lovrić Merzel u Ministarstvu uprave.  Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš dobila je cvijeće i vazu na poklon tijekom službenog posjeta Sisačko-moslavačkoj županiji - stoji u priopćenju Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • angel4u 24.04.2014.

    Ovo je za ne vjerovati, kako svi lažu podupiru se, štite i misle kako su u pravu. Katastrofa su svi od premijera, vlade, ministara, župana, ali baš svi su isti.

  • DraganVodenski 18.04.2014.

    ma treba to sve pohapsiti i napuniti remetinac ako nema tamo slobodnih mjesta imam ja u podrumu pa po danu neka mi plate 20 kuna za iznajmljivanje,, a što se tice marinice,, pa hoce li više provjeriti tu njenu diplomu? ili i dalje taje da ne dođe do vece blamaže

  • Budimo dobri 17.04.2014.

    Sitni znakovi pažnje dragim osobama nije grijeh, ako je to plaćeno iz osobnog džepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare