To je to što me zanima!

Vladimir Putin o Skripalju: On je gad i izdajica domovine...

Sergej Skripalj i kći Julija otrovani su jakim nervnim otrovom, novičokom, 4. ožujka u Salisburyju u Engleskoj. Velika Britanija optužuje Rusiju za taj napad
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin u srijedu je "gadom i izdajicom domovine" nazvao bivšeg ruskog dvostrukog agenta Sergeja Skripalja, otrovanog u ožujku u Velikoj Britaniji i dodao da je Skripalj nakon što je oslobođen iz ruskog zatvora nastavio surađivati sa zapadnim tajnim službama.

"Skripalj je izdajica. Uhićen je i proveo je 5 godina u zatvoru. Oslobodili smo ga, otišao je u Veliku Britaniju i i nastavio surađivati i savjetovati tajne službe", rekao je Putin na forumu posvećenom energiji u Moskvi.

TVRDE DA SU RUSI Policija ima osumnjičenike za napad novičokom na Skripaljove

"On je špijun, izdajica domovine. Gad je, kratko i jasno. Ali  oko tog slučaja se isplela cijela medijska konstrukcija", nastavio je ruski predsjednik.

 Sergej Skripalj i kći Julija otrovani su jakim nervnim otrovom, novičokom, 4. ožujka u Salisburyju u Engleskoj.

London optužuje ruske vojne obavještajne službe (GRU) da su odgovorne za trovanje i izdao je europski uhidbeni nalog protiv dvojice Rusa osumnjičenih da su izveli napad na oca i kći Skripalj.

Moskva je istaknula da se radi o manipuliranju informacijama i opovrgava svako uplitanje.

ISTRAŽUJU SLUČAJ Otrovan dvostruki ruski špijun: 'Kremlj je otvoren za suradnju'

Sergej Skipalj, bivši časnik GRU-a, osuđen je 2006. zbog  veleizdaje nakon što je priznao prodaju informacija Britancima.

Pomilovan je 2010. u okviru razmjene špijuna između Moskve, Londona i Washingtona. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Eva Maras 03.10.2018.

    Admine, zar nisu sve izdajice ovog svijeta, gadovi?

  • Eva Maras 03.10.2018.

    Argumentirano i dokazano, da je gad i izdajica najgore vrste. Bio je osuđen, zatim pomilovan, mogao je ostati u svojoj domovini, koja mu je sve dala, ali ne, to mu nije bilo dosta, pa se prodao po drugi puta i nastavio sa izdajama. Za sve što je radio je plaćen.

  • intellectus 03.10.2018.

    Interesantna logika, citiram ..."on je gad....."...... i zato treba/mora umrijeti?! Pa da pitam gospodina putina.......znate li koliko ljudi misli o Vama da ste gad pa bi li i ti trebali rabiti ista sredstva kao što ih Vi koristite?

Komentiraj...
Vidi sve komentare