To je to što me zanima!

Vladimir Šeks se 'razbacao' na tamburaše: 'Baš mi je bilo fino'

U 53 godine, koliko traju Đakovački vezovi, bio sam barem jedno 40 puta. Počasni sam građanin Đakova, a bio sam njihov zastupnik u Saboru. rekao je Šeks...
Vidi originalni članak

U petak navečer svečano su otvoreni 53. Đakovački vezovi. Među tisućama ljudi iz cijele Hrvatske tamo je bio i bivši predsjednik Sabora Vladimir Šeks.

Nakon službenog dijela, naš čitatelj snimio ga je u dobrom raspoloženju, a kao svakog pravog Slavonca, u srce ga dira tamburica. 
- Atmosfera je bila fina. Jedno lijepo druženje - rekao je Vladimir Šeks.

Vezove redovito posjećuje.

- U 53 godine, koliko traju Đakovački vezovi, bio sam barem jedno 40 puta. Počasni sam građanin Đakova, a bio sam njihov zastupnik u Saboru - rekao je Šeks. Planira na Vezove i danas, a dolazak su najavili predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ali i predsjednički kandidat Miroslav Škoro. 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Samo vas posmatram 07.07.2019.

    Ma svi vi pijete. Istina neki loču, cirkaju, drinkaju, vino, pivo, rakija, neki viski itd itd. A samo Šeki pijanica. Pa on vam je državu stvorio od ničeg. Istina ostala je "ništa" ali to nije on kriv već vi. Vi tzv biračko telo. Koga birate? A kad malo bolje pogledate i nemate koga. Isto kao i mi u Srbiji. Vučko i tačka. Aj poz...

  • Zabrinuti Jožek 07.07.2019.

    A tek kad mu se otvori drugi fergazer..postaje Superhik

  • 07.07.2019.

    svasta na ovom svjetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare