To je to što me zanima!

Nobilo: Ako je Čuljak potpisala tajni ugovor, nije bila svjesna

Vladimir Šelebaj i bivša supruga Dijana Čuljak terete se, uz još četvero optuženika, da su izvlačili na milijune kuna iz produkcijskih kuća Core media i Media spot
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom županijskom sudu u utorak je počelo suđenje Vladimiru Šelebaju i Dijani Čuljak i ostalim optuženim za izvlačenjenje milijuna kuna iz produkcijskih kuća Core media i Media spot.

Anto Nobilo, odvjetnik Dijane Čuljak, izjavio je na Županijskom sudu u Zagrebu, da njegova klijentica u aferi Core media nije potpisala tajni ortački ugovor, a ako i jest potpisala toga nije bila svjesna.

Suđenje je počelo čitanjem USKOK-ove optužnice kojom se bivše supružnike Čuljak Šelebaj i još četvoricu tereti za izvlačenje 24 milijuna kuna fiktivnim računima iz tvrtki Core media i Media spot. Prvookrivljeni Vladimir Šelebaj u utorak se nije pojavio na sudu. 

Mario Cikač nagodio se sredinom prosinca prošle godine s tužiteljstvom. Priznao je djelo i dobio uvjetnu kaznu na godinu i deset mjeseci zatvora. Rok kušnje mu je pet godina, a dužan je državi 480.000 kuna. 

Tužiteljstvo je uvjereno da su osim bivšeg bračnog para, novac preko fiktivnih računa izvlačili i Vlado Bućan, Igor Šumaković i Tonček Mandić.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • GoldenLion-Dubai 07.05.2014.

    Da,sirota nije bila svjesna....:D Neka sad Sud bude svjestan pa joj lijepo njoj i njezinoj obitelji sve zapljeni a ta samodopadna,arogantna osoba neka sjedi u zatvoru!

  • špirošpula_1 07.05.2014.

    Pazi sad ovo. A kad običan smrtnik veli da su ga nasanjkali s nečim, jer nije znao što je potpisivao, onda mu kažu -"tko ti je kriv kad si ćorav i ne čitaš sitna slova". Jbt. još će ispast da je bila smanjeno uračunljiva dok je potpisivala.

  • Kopular 06.05.2014.

    Pa da,mozak nije bio svjestan, sama ruka je potpisala, stoga je ruka kriva, a Čuljakica je o tom potpisivanju izdajničke ruke saznala iz medija. Ne sluša ju vlastito tijelo, stoga je oslobodite svake optužbe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare