To je to što me zanima!

Vladimir Zagorec ne može prodati preskupe vile u Austriji

Sve tri vile Zagorec je kupio pomoću kredita Hypo banke, a platio ih je više no što stvarno vrijede. Zagorčeve nekretnine provjeravaju i istražitelji Hypo banke
Vidi originalni članak

Umirovljeni general Vladimir Zagorec, koji služi zatvorsku kaznu zbog krađe dragulja iz MORH-a, prije mjesec dana prodao je svoju vilu u bečkom okrugu Döbling. Za skupu nekretninu dobio je 1,15 milijuna eura. Budući da je vilu kupio na kredit, koji je podigao u Hypo banci, nakon njene prodaje banci je vratio 800.000 eura duga. No Zagorec u Beču prodaje i zgradu bivšeg vrtića i pošte, ali njihova prodaja ide loše, jer ih je bivši general precijenio, piše austrijski Kurier. Sve tri vile Zagorec je kupio pomoću kredita Hypo banke, a platio ih je više no što stvarno vrijede. Zagorčeve nekretnine provjeravaju i istražitelji Hypo banke jer sumnjaju da je bio uključen u mutne transakcije u Istri. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • IlijaNikolic 14.02.2011.

    naši zakonodavci samo trebaju pogledati u Italiju i kao oni ispitati imovinu u širokom rodbinskom krugu i jednostavno zaplijeniti doslovno sve što su nam ti veleizdajnici pokrali u zadnjih 20 godina.Samo na žalost kod nas zakon samo za sirotinju vrijedi i tako već 20 godina.Do kad će to trajati to zna samo dragi BOG. Takvih kao ta spodoba od Zagorca na žalost nas Hrvata ima jako puno i budući su nam pokupili lovu a mi nemamo nekorumpirane institucije možemo samo plakati za lovom ako nam i to dozvole.

  • konjina 13.02.2011.

    a klarisa se fuka za lovu i nema posla jer je ružna kao lopov

  • vrač 13.02.2011.

    trebalo mu je...i ostalima slicnima.....sve oduzeti i dati ljudima koji zive u strasnim uvjetima,nemaju ni kupatilo,ni JESTI IM DJECA NEMAJU,a ovi se ovako bahate nama ljudi treba EGIPAT zapamtite to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare