To je to što me zanima!

Vladimir Zagorec prima mirovinu veću od 8000 kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagorec će ovih dana morati i fizički vratiti odličja i medalje koje mu je Mesić službeno oduzeo. Poziv za vraćanje ordena poslan mu je u Remetinec
Vidi originalni članak

Vladimir Zagorec moći će i u zatvoru nastaviti primati svoju mirovinu.
- Moj klijent je primio samo jednu mirovinu od Ministarstva obrane. Tada je u Austriji našao posao i hrvatsku je mirovinu zamrznuo. Tko god kaže suprotno, laže - tvrdi Zvonimir Hodak, odvjetnik Vladimira Zagorca. U Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje objašnjavaju kako zatvorenicima ne prestaje teći mirovina tijekom izdržavanja kazne.
Zagorec može zatražiti da se i “zamrznuto” razdoblje naknadno uračuna. Zagorec, čija je mirovina prema činu bila oko 8000 kuna, tako bi u zatvoru mogao dobiti veću mirovinu nego što je bila dosad.
No Zagorec će ovih dana morati i fizički vratiti odličja i medalje koje mu je predsjednik Mesić nedavno službeno oduzeo. Poziv za vraćanje ordena poslan mu je u pritvor u Remetinec.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Drenovci 19.03.2009.

    Od pamtivjeka se zna kako se postupa sa izdajicama,a nije izdajica onaj koji prokaže svoje u ratu,već i oni koji sudjeluju u istom zbog vlastite koristi..zato tome gore navedenom izdajici treba oduzeti sve što je stekao u ratno vrijeme a to uključuje i mirovinu,,a poslije zatvora neka se zaposli i neka je stekne kao svi ostali građani......

  • sussi 19.03.2009.

    ima dobru zaleđinu a i mirovinu , svaka mu čast . odlikovanja vrati pare zadrži .

  • luna2 19.03.2009.

    ma da više ne dobije ni lipe ,on je previše dobil za ništ

Komentiraj...
Vidi sve komentare