To je to što me zanima!

Vlahušić zbog premijerke ipak neće poubijati psiće

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ljubitelji životinja žestoko se protive masovnom uspavljivanju psića u azilu u Dubrovniku. Osnovali su i grupu na Facebooku “Zaustavimo genocid”
Vidi originalni članak

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić pisao je u ponedjeljak premijerki Jadranki Kosor nakon njezine izjave da je neugodno iznenađena dubrovačkim propisom o držanju i zbrinjavanju napuštenih životinja. U pismu piše da se životinje iz skloništa koje se ne vrate vlasniku, a koje nije moguće dulje držati, mogu usmrtiti. Na sjednici dubrovačkoga Gradskog vijeća u srijedu će se razmatrati taj prijedlog, no Vlahušić je premijerki predložio da se sporni dio iz članka briše i da glasi “životinje se čuvaju u skloništu, koje je dužno nastojati uhvaćene pse i mačke udomiti.” Time bi 300 pasa iz dubrovačkog Skloništa na Žarkovici bilo pošteđeno.
- Izražavam žaljenje što je prijedlog Gradske uprave naišao na osude kad se zna da je u skladu sa Zakonom o zaštiti životinja, koji je Sabor bez ikakve negativne reakcije donio 2007. godine - piše između ostalog u pismu. Ljubitelji životinja žestoko se protive masovnom uspavljivanju. Osnovali su i Facebook grupu “Zaustavimo genocid”.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 1Broj 10.11.2009.

    posto je covjek svejed.....trebalo bi dobro nahraniti te pse i onda ih ubiti od koze napraviti odjecu i obucu a meso pojesti.

  • bleso1112 10.11.2009.

    humanost je humanost nebitno prema kojem bozjem bicu,meni je zao pasica ili bilo koje zivotinje koja kada je se gazda zasiti zavsi na ulici sama i gladna nesposobna voditi brigu o sebi i prezivjeti i ovisna o nama ljudima koji su nekada gori od najgorih zvijeri,zaliti ljude koji su sposobni zaradit je ravno ludilu,ima iznimaka nekazem kada je bolest u pitanju i kada se stvarno covjek nemoze brinuti o sebi ali vecina je onih koji se povlace po novinama i mole za pomoc a nemicu sa mrtve tocke,uh koliko takvih vidim svaki dan,,,,,,ima ovde odlicih komentara,snork,ladyluna,haidi a brkan1 je definitivno toliko kivan sam na sebe i sve oko sebe da nije svjestan sta pise,jezivo,,,,,pozzzzzz

  • brkan1 10.11.2009.

    Borovčane ne trkeljaj, onda nije bilo najlon vrećica nego jutane vreće i ako si imao ceker sve su žene gledale u tebe.Pa sada je 21 st i nije valjalo u jugi, i loše se živjelo tako kažu, a sada bi trebalo biti boilje svima,a ne da se vraćamo na vrećice s malo suhog kruha.Lupaš bez veze.Idi to freci onima u željezari split pa da čuješ šta će ti reći,A ovi svi koji su mi dali pokudu nemaju pojma samo sjede kod kuće i čitaju facebukove i ostale gluposti i bore se za nečiju pravdu za koju samo misle da su u pravu.I nose fine kožne stvari od prave kože. da ih ne žuljaju,

Komentiraj...
Vidi sve komentare