To je to što me zanima!

Vlak na pruzi udario mladiće: Jedan se u bolnici bori za život

Afganistanci su hodali prugom iz smjera Zagreba prema Kutini. Na njih je naletio vlak. Jedan je teško ozlijeđen i bori se za život, a drugi je zadobio lakše ozljede
Vidi originalni članak

Vlak je u utorak oko 19.30 sati, na magistralnoj pruzi Novska – Dugo Selo u Ulici Stjepana Radića u Kutini naletio na dvojicu Afganistanaca, tražitelja međunarodne zaštite u Republici Hrvatskoj, u dobi od 16 i 17 godina. Njih dvojica su s još dvojicom sunarodnjaka hodali prugom iz smjera Zagreba prema Kutini. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su 17-godišnjaku ustanovljene teške tjelesne ozljede opasne po život, dok je 16-godišnjak lakše ozlijeđen. Za vrijeme očevida željeznički promet je bio u prekidu. Vlak je vozio strojovođa (46) na međunarodnoj liniji iz Izmira prema Hamburgu. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bh2849 26.08.2016.

    Kakav je to naslov vlak na pruzi udario mladice. Pa de bi trebao vlak da vozi cestoma pjesaci da idu prugom I zasto bi bio kriv strojovada kad svi znamo da se prugom ne hoda , Najlakse je okriviti radnika a pjesaci sto hodaju prugo,cestom, I ne postuju zankove uvjek je kriv vozac ,strojovoda,konduter sofer autobusa itd .Apjesaci sto hodaju ko muve bez glave oni su u pravu. Ovi sto su nastradali trba ih jos I kzniti I da plate bolnicke racune a ne da narod placa za njih a sam narod nema sve beneficije zdrastvenog osiguranja .

  • -wakeTfUp- 24.08.2016.

    hmm, međunarodna linija za gle čuda - njemačku:) dvojica zaustavljaju a ostatak koristi gužvu i ukrcava se na vlak. pali sa kamionima, na vlakovima postupak mora na doradu izgleda.

  • ljixa 24.08.2016.

    tamo gdje su hodali je naseljeno i ima svega po kućama i dvorištima ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare