To je to što me zanima!

Vlak naletio na 15-godišnjaka

Ozlijeđeni 15-godišnjak prevezen je u OŽB Požega na daljnju obradu i utvrđivanje težine ozljeda, a djelatnici PU požeško slavonske su obavili očevid
Vidi originalni članak

U petak oko 6.50 Operativno komunikacijski centar PU Požeško slavonske dobio je obavijest o naletu vlaka na dijete (15) u ulici Fra Kaje Adžića u Požegi, na takozvanoj Vojnoj cesti.

Ozlijeđeni 15-godišnjak prevezen je u OŽB Požega na daljnju obradu i utvrđivanje težine ozljeda, a djelatnici PU požeško slavonske su obavili očevid.

DETALJI NESREĆE KOD VARAŽDINA Vlak naletio na auto: Putnik je preminuo, vozač i dalje u bolnici

- U petak 2. listopada 2020. oko 6.40 sati u Požegi u Ulici fra Kaje Adžića, 15-godišnjak koji se kretao biciklom, dolaskom do željezničke pruge zaustavio je bicikl u namjeri prelaska preko pruge iako je u blizini postavljen željeznički znak „zabranjen prijelaz preko pruge“. Budući da je u ušima imao slušalice spojene na mobilni uređaj nije čuo niti zamijetio da mu se s lijeve strane kreće putnički vlak, niti je čuo signale koje je davao 53-godišnji strojovođa navedenog vlaka. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog bočnog dijela vlaka u desnu ručku upravljača bicikla i pada 15-godišnjaka u putni kanal. U navedenom događaju 15-godišnjak je lakše ozlijeđen – rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica PU Požeško slavonske.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Orah 02.10.2020.

    Ima sad priliku bit pametniji....

  • klincek123 02.10.2020.

    treba istražiti da li je truba vlaka stvorila dovoljno decibela da nadjača zvuk u slušalicama. Kriv je proizvođač trube!

  • 02.10.2020.

    Inteligencija

Komentiraj...
Vidi sve komentare