To je to što me zanima!

Vlak naletio na auto u Požegi: Dvojica muškaraca ozlijeđena

Vozač Golfa nije stao na pružnom prijelazu koji je obilježen Andrijinim križem i znakom stop, u tom trenutku naišao je vlak iz smjera Velike i došlo je do bočnog udara
Vidi originalni članak

U petak oko 14.10 u Požegi na pružnom prijelazu u ulici Jurja Križanića, na tzv. Vojnoj cesti došlo je do naleta vlaka na osobni automobil VW Golf. U prometnoj su ozlijeđena dvojica muškaraca, vozač (57) i njegov suputnik (20).

Obojicu su prevezli u Opću županijsku bolnicu i izvan su životne opasnosti.

Vozač Golfa nije stao na pružnom prijelazu koji je obilježen Andrijinim križem i znakom stop, u tom trenutku naišao je vlak iz smjera Velike i došlo je do bočnog udara u automobil koji je od siline udara odbačen u kanal pored pruge. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 15.04.2019.

    Stvarno su vam komentari jadni. Na dan ne produ dva vlaka, losa vam je informacija. Vlak na dan minimalno prode 8-10 puta jer prevozi skolarce i radnike. Naravno da se vozac trebao zaustaviti i pogledati da li ide vlak, ali mozda je u tome trenutku covjeku pozlilo? Mozda se zbog toga nije uspio zaustaviti. Da li ste o tome razmisljali? Jadno je davati komentare a ne znate tocan dogadaj niti osobe koje su u pitanju. Nikada ne znate kada se to moze dogoditi vama ili nekome vasem zato ne sudite, ne pisite ove ruzne komentare jer nas i sekunda moze dijeliti od ovakve situacije. Hvala Bogu da su oba zivota spasena i da nitko nije nastradao. To je mislim, prije svega i najbitnije!

  • nori 🖖 12.04.2019.

    Tvrd je goljf

  • trulesk5 12.04.2019.

    Biser

Komentiraj...
Vidi sve komentare